Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Βραβεύσεις από τον ΗΑΤΤΑ


- Βράβευση του Ε.Ο.Τ.

Τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των μελών του HATTA βραβεύτηκαν και φέτος, στον Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 24η χρονιά. Η απονομή των βραβείων όπως πάντα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia 2014», την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο περίπτερο του Συνδέσμου στην Έκθεση. 
 Τα βραβεία απονεμήθηκαν ανά κατηγορία, ως εξής: 
Α. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 
1. «Πληρότητα Περιεχομένου», στο γραφείο Manessis Travel 
 2. «Καινοτόμος Προώθηση», στο γραφείο TGGT IKE 
3. «Ιστοσελίδα Πολιτιστικού Τουρισμού», στο γραφείο Key Tours 
 4. «Φιλικό Περιβάλλον-Ευχρηστία», στο γραφείο Pyramis Travel 
5. «Ιστοσελίδα Θεματικού Τουρισμού», στο γραφείο Versus Travel 
6. «Συνδυασμένη Επικοινωνία», στο γραφείο Travel Plan 
7. «Εικαστικό – Layout», στο γραφείο Acadimos Travel
Β. ΕΝΤΥΠΑ 
1. «Ολοκληρωμένης Σειράς Εντύπων», στο γραφείο Travel Plan 
2. «Εσωτερικός Τουρισμός», στο γραφείο Manessis Travel 
3. «Εορταστικό Έντυπο» στο γραφείο Zorpidis Travel – Acadimos Travel 
4. «Εξερχόμενου Τουρισμού», στο γραφείο Versus Travel 
5. «Κρουαζιέρα» στο γραφείο Orange Cruises - Navigator 
6. «Έντυπο Εισερχόμενου Τουρισμού», στο γραφείο Fenix Tours 
Γ. ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ 
1. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Για την προβολή και προώθηση της χώρας μας και με αφορμή το επετειακό φιλμ του ΕΟΤ Gods, Myths, Heroes – για τη συνεισφορά στην ορθή προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, στην ανάπτυξη Κοινωνικών Δικτύων αλλά και την ανάδειξη της χώρας μας στην διεθνή αγορά, μέσω της άρτιας υποδοχής και φιλοξενίας δημοσιογράφων του εξωτερικού. 
2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. Για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της Περιφέρειας μέσω της νέας τουριστικής καμπάνιας Crete, The Island Inside You. 
Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, η Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και η πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau κα Δέσποινα Αμαραντίδου, υποδέχτηκαν στο περίπτερο του ΗΑΤΤΑ την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς και τους κ.κ. Χρήστο Πάλλη – πρόεδρο ΕΟΤ, Κωνσταντίνο Ζήκο –αν. Γ.Γ. ΕΟΤ, Απόστολο Τζιτζικώστα –Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Γιώργο Ορφανό – Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Ανδρέα Ανδρεάδη – Πρόεδρο ΣΕΤΕ, Χριστίνα Τετράδη -Οικονομική Επόπτης & Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΞΕΕ, Αναστάσιο Τζήκα –Δνων Σύμβουλο ΔΕΘ & HELEXPO, και φυσικά τον κο Στέφανο Σαδόπουλο –Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines (Μεγάλου Χορηγού του Συνδέσμου) – οι οποίοι παρέδωσαν τα βραβεία στους νικητές του Διαγωνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου