Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Προβολή της Μυκόνου στην Πολωνική τηλεόραση


Η «άλλη Μύκονος», όπως ακριβώς ανταποκρίνεται στην ομώνυμη καμπάνια του νησιού, με την τοπική βιοτεχνία, την αγορά, τη γαστρονομία , τη γραφικότητα του τοπίου και, φυσικά, τη Δήλο, αποτυπώνεται στα δύο επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής του βραβευμένου στην Πολωνία κ. Θεόφιλου Βαφείδη, ο οποίος είναι παρουσιαστής του προγράμματος Teoria Smaku που προβάλλεται στο πολωνικό κρατικό κανάλι TVP HD με μεγάλη τηλεθέαση. 
Η εκπομπή γυρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τοπικούς καλλιτέχνες και μαγείρους ενώ προβάλλει ανάγλυφα το τουριστικό προϊόν του νησιού από μια άλλα οπτική, αυτή της παράδοσης και του πολιτισμού. 
Η επίσκεψη του κ. Βαφείδη, ο οποίος εκτός από παρουσιαστής της εκπομπής είναι chef και αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελληνικών προϊόντων στην Πολωνία και απολαμβάνει την υψηλή εκτίμηση και αναγνώριση του Πολωνικού κοινού και επαγγελματιών του κλάδου, οργανώθηκε από την MTC GROUP σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου και με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση του προγράμματος.
Η συγκεκριμένη ενέργεια προβολής εντάσσεται σε σειρά δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρία Συμβούλων Τουρισμού και το Δήμο Μυκόνου αφενός με σκοπό την ανάδειξη και άλλων πτυχών του τουριστικού προϊόντος του Νησιού των Ανέμων και αφετέρου με σκοπό τη διεύρυνση του πελατειακού του κοινού και την επέκταση της τουριστικής περιόδου, πράγματα που επιβεβαιώθηκαν πλήρως και εφέτος με την εντυπωσιακή αύξηση του 40% στις αφίξεις του δεκαμήνου και 120% του Οκτωβρίου 2014 έναντι των αντίστοιχων περιόδων του 2013 που σημειωτέον ήταν επίσης χρονιά – ρεκόρ για τη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου