Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ένα μουσικό ταξίδι αγάπης από τη Φραγκφούρτη στην Ελλάδα!


- Ο Ελληνισμός της Γερμανίας ενώνει τις δυνάμεις του σε μια φιλανθρωπική συναυλία για τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» της Ελλάδας. 

Ο Ελληνισμός της Γερμανίας ενώνει τις δυνάμεις σε φιλανθρωπική συναυλία για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα της Ελλάδος. 
Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης και η φτώχεια που μαστίζει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα τα τελευταία 6 χρόνια δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες της διασποράς. 
Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Γερμανία μαζί με Έλληνες συναδέρφους τους άπο την Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία στη Φραγκφούρτη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα της Ελλάδος αποδεικνύοντας ότι η τέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, κρατά ζωντανή την ελπίδα. 
Οδηγοί στο ταξίδι αυτό θα είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η χαρισματική Ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, που με την ξεχωριστή δύναμη της φωνής της και τις αξεπέραστες ερμηνευτικές της δυνατότητες, υπόσχονται να συμπαρασύρουν το κοινό σε ένα μελωδικό νοσταλγικό μουσικό ταξίδι.
Μαζί τους η καταξιωμένη Ελληνίδα πιανίστρια Δέσποινα Αποστολου-Ηölscher, η Παιδική Χορωδία τις Φρανκφούρτης (υπό την μουσική διεύθυνση του Γιάννη Κάρης) και σε έκτακτη συμμετοχή ο κλασσικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης. Διοργανωτής της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην εντυπωσιακή Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης (Alte Oper Frankfurt), στις 24 Νοεμβρίου 2014, είναι ο δραστήριος Σύλλογος Ελλήνων Ακαδημαϊκών τις Φρανκφούρτης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Dr. Kυριάκος Γκιόκογλου, που για ακόμη μια φορά προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο και προβάλει τον Ελληνικό πολιτισμό στην Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου