Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα αεροσκάφη για την Ellinair

 
Η παρουσίαση του προγράμματος και του ομίλου Μουζενίδη θα ξεκινήσει μέσα στα αμέσως προσεχή λεπτά, στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της 3οης PHILOXENIA. 
Στο πλαίσιο της συνέντευξης σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο επικεφαλής της Ellinair Σταύρος Δαλιάκας, παρουσία του κ. Μουζενίδη, θα ανακοινώσει την μακροενοικίαση από την εταιρία δύο ακόμη αεροσκαφών Boeing 737/800, που μαζί με τα 2 ιδιόκτητα Avrojet και δύο νοικιασμένα Boeing 737, θα αυξήσουν τον στόλο των αεροσκαφών της εταιρίας σε έξι για το 2015. 
Στην παρουσίαση που ξεκίνησε πριν από λίγο στην κατάμεστη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του κέντρου "Νικόλαος Γερμανός" της ΔΕΘ, συμμετέχουν επαγγελματίες του Τουρισμού, ταξιδιωτικοί πράκτορες, πολλοί ξενοδόχοι και επαγγελματίες.
Στον χαιρετισμό του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιου Λιάσκου, υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της ρωσικής αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό, σημειώνοντας την σημαντική προσφορά του Ομίλου Μουζενίδη στην ανάπτυξη των ελληνορωσικών τουριστικών σχέσεων.
Σημείωσε δε ιδιαίτερα το καθετοποιημένο ποιοτικό τουριστικό προϊόν που προσφέρει ο όμιλος Μουζενίδη στην αγορά.
Στην διάρκεια της παρουσίασης, όλων των εταιριών του Ομίλου Μουζενίδη, κληρώθηκαν για τους συμμετέχοντες  δώρα και ταξίδια, όπως συνηθίζεται.
Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου