Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Επιτυχία για το 6ο TEDxAthens

 
Περισσότερα από 1.200 άτομα βρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και παρακολούθησαν τους 24 Έλληνες και ξένους ομιλητές του 6ου TEDxAthens που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα. 
Η φετινή διοργάνωση διήρκησε 12 ώρες κατά τις οποίες δόθηκαν ξεχωριστές ομιλίες με προσωπικές ιστορίες που συνέβαλαν στο να βγάλει το Αθηναϊκό κοινό τα δικά του «Συμπεράσματα», δίνοντας ώθηση για να προχωρήσει στο μέλλον με δημιουργικότητα και θετική διάθεση. 
Οι συμμετέχοντες μίλησαν για το αύριο μέσα από τη σοφία και την εμπειρία του παρελθόντος. Ανάμεσά τους, εκπρόσωποι από διάφορους χώρους όπως της τεχνολογίας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, των γραμμάτων και των τεχνών.
Ταυτόχρονα 5 ξεχωριστά performances ταξίδεψαν το κοινό, μέσα από ιδιαίτερες μελωδίες και πολύ χορό. 
Επιπλέον, όσοι παρευρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών απόλαυσαν μια γαστρονομική εμπειρία, βασισμένη σε απλά υλικά. 
Οι βασικοί πρωταγωνιστές του μενού ήταν το μήλο και η κολοκύθα. Τα εδέσματα που περίσσεψαν δόθηκαν στην Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». 
Η μεγάλη έκπληξη του φετινού TEDxAthens ήταν η ανακοίνωση του «The Wagon Project», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2015. Το νέο project του TEDxAthens θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, ενώνοντας όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της χώρας. Το «The Wagon Project» είναι ένα όχημα γεμάτο αισιοδοξία, στο οποίο «ταξιδιώτης» μπορεί να γίνει ο καθένας από εμάς. Εντός των επόμενων ημερών, θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση αναφορικά με τη νέα αυτή πρωτοβουλία του TEDxAthens, καθώς και για το πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει για να ξεκινήσει το ξεχωριστό αυτό ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου