Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Η Σκιάθος στην 30η PHILOXENIA


Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας φιλοξενήθηκε η Σκιάθος και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκη Κουκουλάκη, τον περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Νίκο Πλωμαρίτη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου Κ. Παναγιώτη Διολέττα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κ. Χρήστο Ανδριστόπουλο. 
Στο πλαίσιο διαφόρων συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με τον κ. Γιάννη Μπουτάρη και με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέα Ανδρεάδη για θέματα που αφορούν τη Σκιάθο.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να επαναλειτουργήσει η απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το λιμάνι της Σκιάθου και της αεροπορικής σύνδεσης των δύο πόλεων. «Άμεσος στόχος είναι η απευθείας σύνδεση των δύο λιμανιών προκειμένου να διευκολύνουμε αρκετούς Θεσσαλονικείς που επισκέπτονται το νησί της Σκιάθου. Μεγάλος είναι ο αριθμός αυτών που αναγκάζονται να μετακινηθούν οδικώς μέχρι το Βόλο και επιβαρύνονται με το κόστος των διοδίων για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για το νησί», δηλώνει ο κ. Θωμάς Κουκουλάκης. 
«Οι Θεσσαλονικείς μας γνωρίζουν και θέλουν να έρθουν για διακοπές στη Σκιάθο. Κατά συνέπεια, είναι ένας στόχος που πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε στο πρόγραμμά μας», τονίζει ο κ. Διολέττας. Στο πλαίσιο όλων αυτών των κινητοποιήσεων έχει οριστεί ραντεβού μεταξύ του κ. Μάκη Κουκουλάκη και του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ κ. Λαμνίδη Αλέξανδρο στις 6/12 στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου