Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ανταγωνισμός χτύπησε κόκκινο στην Αθήνα...


... καθώς το Turkish Airlines World Golf έριχνε αυλαία στο Γκολφ της Γλυφάδας 

Με τη δύση του ηλίου έληξε ένα από τα μεγαλύτερα και συναρπαστικά ερασιτεχνικά τουρνουά γκολφ, αυτό που διοργανώθηκε από την Turkish Airlines, στα πλαίσια του World Golf Cup 2014, στο Golf Club της Γλυφάδας, την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014.
Στο 44ο από τα 50 προκριματικά για αυτό το παγκόσμιο γεγονός, το οποίο έλαβε μεγάλη αναγνώριση στην εναρκτήρια έκδοση του τον περασμένο χρόνο, συμμετείχαν 44 παίκτες, όλοι τους προσκεκλημένοι προσωπικά από την Turkish Airlines. 
Ο Στηβ Παρθένης και ο Ευάγγελος Χανιωτάκης τερμάτισαν πρώτοι στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, στο τουρνουα τύπου individual stableford με σκορ 38 και 42 πόντους αντίστοιχα και ως εκ τούτου, προκρίθηκαν στο Mεγάλο Τελικό στη Αττάλεια, στην Τουρκία, αυτό το Νοέμβριο. 
O Στηβ Παρθένης από τους κορυφαίους της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Golf, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιώντας τέσσερα birdies αλλά τα τρία bogies του στέρησαν καλύτερο σκορ από το 71 που πέτυχε τελικά, ένα κάτω απο το par του γηπέδου που ειναι 72. 
Ήταν όμως αρκετό για να του εξασφαλίσει τη νίκη και ταυτόχρονα τη συμμετοχή του στον Μεγάλο Τελικό.
Στη δεύτερη κατηγορία ο Βαγγέλης Χανιωτάκης με hcp 26, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και με ένα εξαιρετικό παιχνίδι στις τελευταίες 4 τρύπες κέρδισε 5 πόντους αρκετούς για να του δώσουν τη νίκη με το καλύτερο stableford σκορ με διαφορά τεσσάρων πόντων και τη συμμετοχή του στο Μεγάλο Τελικό. «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους έλαβαν μέρος στο προκριματικό Turkish Airlines World Golf Cup στην Αθήνα," δήλωσε η Gulay Ozturk, Γενική Διευθύντρια για την Turkish Airlines στην Ελλάδα. "Ήταν μια λαμπρή ημέρα και μπράβο στους νικητές μας, Steve και Ευάγγελε - ανυπομονούμε να σας δούμε στην Αττάλεια, το Νοέμβριο." Ήταν επίσης μια αξέχαστη ημέρα για τον Στέφανο Βαφειάδη και το Χρήστο Λόλα, που κέρδισαν δύο εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και επτά διανυκτερεύσεις στο πέντε αστέρων Maxx Royal Hotel στην Αττάλεια, μετά την επιλογή των καρτών τους στην κλήρωση, που συμμετείχαν όλοι οι παίχτες που πήραν μέρος στον προκριματικό αγώνα. Ο πρώτος προκριματικός ξεκίνησε στην Ινδία το Μάρτιο, με προγραμματισμένες ημερομηνίες να πραγματοποιηθούν αγώνες σε χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Αφρική, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ισπανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Πορτογαλία, την Ιταλία , τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Αργεντινή, τη Βραζιλία και την Τουρκία. Οι νικητές του Μεγάλου Τελικού θα συμμετάσχουν στο 2014 Turkish Airlines Open pro-am, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα απολαύσουν μια επταήμερη διαμονή σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο, δύο γύρους γκολφ και VIP passes στο Turkish Airlines Open, στο 7 εκατ. δολαρίων ΠανευρωπαΪκό Τουριστικό γεγονός, από την Πέμπτη έως την Κυριακή. Η Turkish Airlines, που πρόσφατα ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τέταρτη συνεχή χρονιά, ξεκίνησε το World Golf Cup το 2013. Πραγματοποιήσε 12 προκριματικούς και νικητής του ήταν ο Κινέζος Han Liang. Το βραβείο του για τη νίκη ήταν να συνεργαστεί με τον νούμερο ένα στον κόσμο και για 14 συνεχή έτη μεγάλο πρωταθλητή Tiger Woods στο Turkish Airlines Open pro-am

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου