Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Kαι Σλοβάκοι στη Μύκονο!!!


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι εξοικείωσης της δημοσιογραφικής ομάδας από τη Σλοβακία που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 27 έως 31 Μαίου στη Μύκονο. 
Συμμετείχαν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο, δύο κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τρία από τα δημοφιλέστερα έντυπα Μέσα καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες. 
Η οργάνωση του ταξιδίου έγινε από την MTC GROUP σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία δέσμη διαφορετικών δραστηριοτήτων όπως διασκέδαση σε beach clubs, επίσκεψη στην Χώρα, περιήγηση στην Ανω Μερά, ξενάγηση και εξοικείωση με την ιστορία του νησιού. 
Η Σλοβάκικη αγορά ανταποκρίνεται σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό στην αύξηση των απευθείας πτήσεων μέσω Αυστρίας και με την έννοια αυτή η συγκεκριμένη ενέργεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το νησί.
Στην επιτυχία του ταξιδιού συνέβαλλαν καθοριστικά το ξενοδοχείο «Aphrodite» για την προσφορά με διαμονή,γεύματα και transfers, το εστιατόριο Roca, το Super Paradise Beach club, το ταξιδιωτικό γραφείο "Groupscape" και ο ξεναγός Αντώνης Ποθητός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου