Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Casa e Campo Hospitality Plus: Μια πολύ διαφορετική πρόταση ...


...στη διοργάνωση εκδηλώσεων και όχι μόνο!

Ένας νέος χώρος για εκδηλώσεις άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα, μια εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με τη διαμονή. 
Η επιτομή της φιλοξενίας ακούει στο όνομα Casa e Campo και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, σ’ ένα προνομιακό σημείο, στους πρόποδες της Πάρνηθας και 5 μόλις λεπτά από τα βόρεια προάστια...


Το Casa e Campo απλώνεται σε μια ειδυλλιακή έκταση 12 στρεμμάτων, μακριά από τη βοή της πόλης και τους εξοντωτικούς ρυθμούς της, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για κάθε εκδήλωση.

Είτε πρόκειται για τη δεξίωση του γάμου σας, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, ή κάποια άλλη εορταστική εκδήλωση, είτε για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις, το Casa e Campo, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του, το εξαιρετικό catering και την ευελιξία των χώρων του, διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο των εκδηλώσεων, με έμφαση στις σύγχρονες απαιτήσεις τού σήμερα. 

Οι άρτιες υποδομές και εγκαταστάσεις, οι πολυτελείς και απόλυτα προσαρμόσιμες αίθουσες, η δική του εκκλησία, το εκλεπτυσμένο περιβάλλον, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του προσωπικού, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση, συνιστούν εγγύηση ποιότητας και επιτυχίας. 

Η διαφορετικότητα του Casa e Campo έγκειται και στο ό,τι οι επισκέπτες του μπορούν να διαμείνουν στους χώρους του, αφού ακριβώς για τον λόγο αυτό, προσφέρει 3 ξεχωριστές κατοικίες. Κάθε μια διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του πολυτελές en-suite μπάνιο, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, ευρύχωρη και άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και playroom. Η δε κεντρική κατοικία διαθέτει, επίσης, ιδιαίτερο χώρο γραφείου, sauna και γυμναστήριο. 

Τα παραπάνω συμπληρώνονται ιδανικά από μια πισίνα 21μ. x 10μ., μέσα στο απόλυτο πράσινο. Για ξεχωριστές εκδηλώσεις, η πρόταση είναι μία: Casa e Campo! Hospitality Plus!

Επισκεφθείτε μας στο www.casaecampo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου