Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας πραγματικά μοναδικός γάμος!!!


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες το βράδυ σε μια ιδιαίτερη από όλες τις πλευρές τελετή, ο Τάσος Λιάσκος και η Χριστίνα Τετράδη. 
Εάν μπορούσα με ένα τίτλο να περιγράψω την τελετή θα έγραφα: Η τελειότητα της απλότητας. 
Πολύς κόσμος, φίλοι του ζευγαριού, άνθρωποι του Τουρισμού αλλά όχι μόνο, πολλοί πολιτικοί, αλλά και πολλοί καλεσμένοι από την Ρωσία, συνέθεσαν την "εικόνα" των ανθρώπων που μοιραστήκαμε τη χαρά του ζευγαριού και βέβαια της κας. Χαράς Τετράδη, που είδε τη μοναχοκόρη της να είναι ντυμένη "νυφούλα". 
Κουμπάρος του ζευγαριού ο Αλέξανδρος Μουζενίδης. 
Σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσουν την ιδιωτικότητα των πολύ όμορφων αυτών στιγμών, δεν θα γράψω περισσότερα, ούτε θα δημοσιεύσω φωτογραφίες. 
Το μόνο που θα αποκαλύψω γιατί ήταν πράγματι εντυπωσικό, ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν στην εκκλησία ο γαμπρός και η νύφη: ένα αμερικάνικο πολεμικό τζιπ, του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες εποχής, το οποίο ήταν αριστούργημα. Ακόμη και το δίχτυ παραλλαγής είχε. 
Προφανώς ένα από τα εκπληκτικά "κομμάτια" της συλλογής του Τάσου Λιάσκου, με όπλα, στολές, κ.λπ., κ.λπ., που έχει δημιουργήσει και είναι πράγματι αξιοπρόσεκτη.
Να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου