Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Και συνέδριο Digi.Travel στο πλαίσιο του Black Sea Tourism Forum


Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και η εταιρεία ηλεκτρονικών εφαρμογών και εκδόσεων Travel Media Applications ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του συνεδρίου Digi.Travel με θέμα τον ηλεκτρονικό τουρισμό, στις 11 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο του Black Sea Tourism Forum & Workshop, στο Μουσείο Ακρόπολης. Στόχος της συμφωνίας είναι να ενισχυθεί η διαδραστικότητα μεταξύ των δύο διοργανώσεων και να προσφερθούν περισσότερες επιλογές στοχευμένης και εξειδικευμένης ενημέρωσης στους συμμετέχοντες επαγγελματίες. 
Οι εξελίξεις στον ψηφιακό κόσμο είναι ραγδαίες και ο τουρισμός είναι ο κλάδος που ενσωματώνει πρώτος τις νέες εφαρμογές. 
Η πληρέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου είναι επιβεβλημένη ούτως ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία και πλέον αποτελεσματική δραστηριότητα στην online πραγματικότητα καθώς η τεχνολογία είναι πλέον απαραίτητη όχι μόνο στην πώληση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και σε όλα τα στάδια του marketing και της διανομής.
Το Black Sea Tourism Forum & Workshop, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνεται στην Αθήνα στις 10 και 11 Οκτωβρίου, από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και σε συνεργασία με το με το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNDP). Θα συμμετέχουν επιλεγμένοι Tour Operators και εμπορικοί εκπρόσωποι από τις χώρες και την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας καθώς και κορυφαίοι επιλεγμένοι αγοραστές της Ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς με στόχο τη δημιουργία και την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συνεργασίας της τουριστικής βιομηχανίας των εν λόγω περιοχών.
Σημειώνεται ότι για την επιτυχία της διοργάνωσης έχει ήδη εξασφαλιστεί η υποστήριξη των ακόλουθων διεθνών οργανισμών:
• World Youth Student & Educational Travel Association WYSE
• Adventure Travel Trade Association ATTA
• The International EcoTourism Society TIES
• Romanian Association of Travel Agencies ANAT
• Association of Turkish Travel Agencies TÜRSAB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου