Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Aquis Hotels: Μεγάλη διεθνής επέκταση σε 4 χώρες...


...μετά την αναβάθμιση του John Kent στην ΜΡΙ και στο μητρικό γκρουπ

- Δύο ακόμη ξενοδοχεία στην Καλαμάτα και στην Κέρκυρα σύντομα στο ελληνικό χαρτοφυλάκιο της Aquis 

Σε σημαντική επέκταση των δραστηριοτήτων της σε τέσσερις χώρες του εξωτερικού προχωρά η Aquis Hotels & Resorts, μέσα από μια στρατηγική συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη με την Meeting Point International. Θυμίζουμε την αποκλειστική μας αποκάλυψη πριν από περίπου ένα χρόνο για την "έλευση" της MPI στην Ελλάδα. 
Βάσει της συμφωνίας η οποία ανακοινώθηκε ταυτόχρονα, πριν από λίγο, σε Ντουμπάι και Λονδίνο, τα εννέα ξενοδοχεία της MPI σε Τουρκία, Μάλτα, Νότιο Ιταλία και Κανάρια Νησιά, θα ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Aquis, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός των επόμενων έξι μηνών, με franchise ή management. 
Τα ξενοδοχεία, μετά και την μετονομασία τους είναι: Aquis Rocca Nettuno Tropea (Calabria) Aquis Garden Resort (Calabria) Aquis Rocca Suites (Malta) Aquis Riviera Resort (Malta) Aquis Ephesus Princess (Turkey) Aquis Golden Beach (Fuerteventura) Aquis Tahona Garden (Fuerteventura) Aquis Parque Paraiso I (Gran Canaria) Aquis Parque Paraiso II (Gran Canaria)
Όπως δηλώνει ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aquis John Kent, η ένταξη των εννέα ξενοδοχείων στο χαρτοφυλάκιο της Aquis, θέτει τις βάσεις για τη διεθνή επέκταση της εταιρείας, που ήταν ανέκαθεν ένας από τους βασικούς επιχειρηματικούς στόχους της.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η  Roula Jouny, η οποία τόνισε τις μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη του ομίλου μέσα από τη συνεργασία αυτή, η οποία θα επεκταθεί περαιτέρω...


Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της συμφωνίας, η Aquis ανακοίνωσε επίσημα και την επιλογή της Μαρίας Δούβρου ως CEO, για την πληρέστερη κάλυψη των νέων απαιτήσεων που προκύπτουν για την εταιρεία. Η και Δούβρου ήταν επικεφαλής JVs & Business Development στον τομέα Ξενοδοχείων και Resorts του TUI Travel.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο, στο διοικητικό συμβούλιο της Meeting Point Hellas, της ελληνικής θυγατρικής της MPI, εντάχθηκαν και ουσιαστικά ανέλαβαν τη διαχείριση της εταιρείας, η CEO του μητρικού ομίλου Roula Jouny και ο ίδιος ο John Kent.

Τα ξενοδοχεία που έχει αυτή τη στιγμή στο portfolio της η Aquis είναι: Aquis Sandy Beach (Corfu) Aquis Agios Gordios Beach (Corfu) Aquis Pelekas Beach (Corfu) Aquis Mon Repos Palace (Corfu) Aquis Capo di Corfu (Corfu) Aquis Marine Resort (Kos) Aquis Arina Sand (Crete) Aquis Bella Beach (Crete) Aquis Silva Beach (Crete) Aquis Zorbas Village (Crete), ενώ σύντομα θα ενταχθούν δύο ακόμη, ένα στην Καλαμάτα και ένα στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου