Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σημεία και τέρατα στον ΕΟΤ Δυτικής Ελλάδος!!!


"Έσκασε" το θέμα το οποίο σας είχαμε προαναγγείλει για τον Ε.Ο.Τ. Δυτικής Ελλάδος ( εδώ ) το οποίο "άνοιξε" ο τότε γενικός γραμματέας Γιώργος Κολέτσος και συνέχισε εντατικά ο νυν Πάνος Λειβαδάς. 
Σε ένα εξόχως αποκαλυπτικό άρθρο ο ενημερωτικός ιστότοπο της Πάτρας The best, περιγράφει ...και τα σημεία και τα τέρατα. 
Για να φανταστείτε τι συνέβαινε, θα σας αποκαλύψουμε τούτο: στο πλαίσιο της "στενής κοινωνικής σχέσης" που γράφει το thebest, η κυρία είχε υπεξαιρέσει την σφραγίδα της υπηρεσίας από τον κύριο και σφράγιζε άδειες με πλαστά παραστατικά, εισπράτοντας και τα αντίστοιχα χρήματα, τα οποία αντί να πηγαίνουν στο ταμείο του ΕΟΤ, πήγαιναν στην τσέπη της. Σύμφωνα με το thebest "Μαγαζί γωνία έχει γίνει ο ΕΟΤ της Πάτρας με υπαλλήλους και «επιχειρηματίες» να ωφελούνται τα μέγιστα. Παρανομίες, μίζες, σεξ, έρωτες με μανδύα κοινωνικών συναναστροφών συνθέτουν το πάζλ της δραστηριότητας συγκεκριμένων υπαλλήλων στην περιοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος της Πάτρας". Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, "αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν στο βασίλειο του ΕΟΤ στην Δυτική Ελλάδα, ο τρόπος με τον οποίο ξενοδοχειακή μονάδα στην Ηλεία βρέθηκε μέσα από μπαράζ περίεργων και παράτυπων πράξεων, όχι μόνο να εξασφαλίσει τη λειτουργία της, αλλά και να επιχορηγηθεί με το ποσό του 1.200.000€.
Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο ΕΔΕ η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από μπαράζ καταγγελιών και αποκαλύψεων, στο «κόλπο» ενέχονται πέντε υπάλληλοι της περιφερειακής υπηρεσίας τουρισμού Δυτικής Ελλάδος του ΕΟΤ και βαρύνονται με αδικήματα που εμπίπτουν του ποινικού κώδικα, της παράβασης καθήκοντος, της παράβασης του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, ενώ για συγκεκριμένα πρόσωπα (γυναίκα) γίνεται και αναφορά ακόμα και για σύναψη …διαπροσωπικών σχέσεων με σκοπό το ίδιο όφελος!!! (και όχι μόνο. Όλα αφορούν στον τρόπο με τον οποίο ξενοδοχειακή μονάδα στην Ηλεία, έλαβε ειδικό σήμα λειτουργίας, με «σπρώξιμο» συγκεκριμένων υπαλλήλων, λαμβάνοντας μάλιστα και επιχορήγηση 1.200.000€. Για να συμβεί αυτό αλλοιώθηκαν ημερομηνίες κατά τις οποίες εμφανίζεται να λειτουργεί η μονάδα, ενώ δεν απασχολούσε ούτε μισό υπάλληλο, με αποκορύφωμα το γεγονός, πως για την περίοδο που με την βοήθεια υπαλλήλων το ξενοδοχείο έγινε αποδεκτό πως λειτουργούσε, αυτό δεν είχε καν ρεύμα!!! καθώς δεν υπήρχε σύνδεση από τη ΔΕΗ. Το ξενοδοχείο «φάντασμα» το οποίο πήρε σήμα και επιχορήγηση και παραμένει ακόμα σε λειτουργία, αντί για δρόμο πρόσβασης που απαιτείται έχει δασικό δρόμο !!! ενώ πουθενά στα χαρτιά δεν υπάρχει βεβαίωση από την οποία να προκύπτει πως υδροδοτείται νόμιμα. Τα απίστευτα συμβαίνουν σε ότι αφορά στο φάκελο έγκρισης της αρχιτεκτονικής μελέτης, όπου συμβαίνει το απίστευτο. Δεν υπάρχει στο σχετικό φάκελο η αρχική έγκριση της !!!".

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ .

1 σχόλιο: