Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Να μας συμπαθάτε, αλλά...


- 14 και όχι 13 οι προσφορές που υποβλήθηκαν

...ως πτωχό και ταπεινό μπλογκ, είμαστε υποχρεωμένοι να διαφωνήσουμε με τις αναφορές από κορυφαίες εφημερίδες, μπλογκ , κ.λπ., κ.λπ., που γράφουν και αναπαράγουν τα περί 13 προσφορών που υποβλήθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για την πώληση του μοναδικού αυτού συγκροτήματος.
Οι προσφορές που υποβλήθηκαν είναι 14 και όχι 13, όπως γράφεται...
Επίσης στα αξιοσημείωτα, που δεν έχει γραφτεί, το γεγονός ότι καμία συμμετοχή υπάρχει από το Κατάρ ή από οποιδήποτε επενδυτικό φορέα που να έχει σχέση με το εμιράτο.
Κατά τρίτο η συμμετοχή Ελλήνων partners, αλλά όχι ξενοδόχων στα ενδιαφερόμενα σχήματα, είναι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς υπολείπεται ελάχιστα του 50%.
Σημειωλογικά δε εντυπωσιάζει το γεγονός ότι υποβλήθηκαν 14 προσφορές, όταν στο ιστορικό των αποκρατικοποιήσεων, όποτε υπήρξε συμμετοχή τριών σχημάτων εθεωρείτο μεγάλη επιτυχία, πηγές δε που είναι σε θέση να γνωρίζουν την ποιότητα των συμμετεχόντων, εκτιμούν ότι οι περισσότεροι θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος... 

 Όσον αφορά στην ονοματολογία, δεν θα μπούμε στην λογική αυτή, δεδομένου ότι από τα 14 σχήματα γνωρίζουμε το 80%, οπότε δεν έχει νόημα.

Επιπροσθέτως, αργά το μεσημέρι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Εθνική Τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου