Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Διαφήμιση: Σήμερα εγκρίνονται 6,5 εκ. ευρώ...


Σήμερα εγκρίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Τ., δράσεις διαφήμισης της χώρας στις αγορές του Εξωτερικού. 
Το ποσό ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ και είναι χαμηλότερο του ποσού που είχε ζητήσει ο οργανισμός, πλην όμως οι παράγοντες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, "απαγόρευσαν" την χρήση των αποθεματικών του Οργανισμού για τον ισοσκελισμό του προϋπολογισμού του και ως εκ τούτου μειώθηκε η διαφήμιση. 
Και προφανώς η επιχειρηματολογία των ιθυνόντων του Τουρισμού για το σημαντικό του θέματος έπεσε στο κενό, αφού για το υπουργείο Οικονομικών τα περί "βαριάς βιομηχανίας", κ.λπ., είναι λόγια κενά περιεχομένου. 
Επίσης στο σημαντικό σημερινό Δ.Σ. του Οργανισμού θα εγκριθεί στο πλαίσιο της Ψηφιακής Σύγκλισης η αναβάθμιση σε τέσσερεις γλώσσες του visitgreece, προϋπολογισμού 1,66 εκ ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από κοινοτικά κονδύλια. 
Τέλος, δεδομένου του ολολένα και μεγαλύτερου ρεύματος Τούρκων τουριστών προς τη χώρα μας, με πρωτοβουλία του μέλους Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και σύμφωνη γνώμη του Πάνου Λειβαδά, θα συζητηθεί εκτενώς η τουριστική πολιτική που θα πρέπει να εφαρμοστεί από την Ελλάδα, ώστε να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο οι "αριθμοί".
Θα σας ενημερώσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου