Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

METROPOLITAN HOSPITAL: Σημαντική εκδήλωση για ιατρικό τουρισμό στη Μόσχα

 
Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα και με την σημαντική αρωγή της ελληνικής πρεσβείας και του τμήματος Οικονομικων και Εμπορικών Θεμάτων, το νοσοκομείο METROPOLITAN διοργάνωσε σημαντική εκδήλωση για την προβολή του ελληνικού ιατρικού τουρισμού στη Ρωσία.
Συγκεκριμένα σε μια κατάμεστη αίθουσα, του ιστορικού πύργου του Στάλιν στον οποίο πλέον λειτουργεί το ξενοδοχείο Raddison, παρουσία του Έλληνα πρέσβη κ. Σπινέλλη, ο οποίος μάλιστα απεύθυνε και χαιρετισμό, του γενίκού προξένου κ. Ιωάννη Πλώττα και πλήθος Ρώσων δημοσιογράφων, ο Οικονομικός ακόλουθος της πρεσβείας μας κ. Ηλίας Θανασάς και ο Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων του METROPOLITAN HOSPITAL δρ. Παναγιώτης Λούσκος, κατέδειξαν τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.
Μάλιστα στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των ξενοδοχείων METROPOLITAN και GRAND RESORT LAGONISSI.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνικός φορέας προσεγγίζει τόσο στοχευμένα μια τόσο μεγάλη αγορά, προωθώντας ΄"πολύτιμα" για την χώρα προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού.
Σημειώνεται η μαζική συμμετοχή των Ρώσων δημοσιογράφων, ταξιδιωτικών πρακτόρων και επαγγελματιών του Τουρισμού, καθώς και της ακολούθου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας κας. Ζαχαρη.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου