Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στο ελληνικό πρωϊνό


Η Ένωση Ξενοδόχων Κω, σε συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς, τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και με τον ταλαντούχο chef κ. Ποταμούση Μιχάλη θα είναι ένας από τους οκτώ ελληνικούς προορισμούς που θα παρουσιάσουν το Κωακό πρωινό στην έκθεση HORECA, 8-11 Φεβρουαρίου. Σε ειδικό περίπτερο θα εκτίθενται τα τοπικά προϊόντα αλλά και οι τοπικές συνταγές που προτείνονται για το Ελληνικό-Κωακό πρωινό. 
Το περίπτερο θα λειτουργεί όλες τις ώρες και μέρες της έκθεσης. 
Η Ένωση συμμετέχει επίσης με την προβολή των προϊόντων ΚΑΙ στα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ την Κυριακή ο chef Μιχάλης Ποταμούσης θα προβάλλει επιλεγμένες Κωακές συνταγές σε σχετική εκδήλωση με παρόντα τα Πανελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Όπως λέει η κα. Κωνσταντίνα Σβύνου "Ως Ένωση Ξενοδόχων θεωρούμε απαραίτητη την ενεργοποίηση των εμπορικών σχέσεών μας με τους τοπικούς παραγωγούς με στόχο την προαγωγή της τοπικής μας οικονομίας.
Παροτρύνουμε όλα τα μέλη μας στην υιοθέτηση του «Ελληνικού πρωινού» και στην άμεση πιστοποίησή τους σε αυτό από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες μας προβάλλοντας παράλληλα την πλούσια γαστρονομική μας παράδοση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου