Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

14 εκ. ευρώ επένδυση από την ICAP


Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες του Ομίλου ICAP μεταφέρθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία του, ολοκληρώνοντας έτσι το στρατηγικό πλάνο συστέγασης όλων των Υπηρεσιών της ICAP Group σε ένα ενιαίο και ιδιόκτητο κτίριο. 
Έτσι οι υπηρεσίες Executive Search, Human Capital Consulting, Training Solutions καθώς και Management Consulting για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα θα παρέχονται πλέον από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Κεντρικών Γραφείων οι οποίες διαθέτουν μοντέρνο εκπαιδευτικό κέντρο και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. 
Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται το πλάνο συστέγασης όλων των υπηρεσιών του Ομίλου στα Γραφεία της Καλλιθέας (Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Καλλιθέα) με σκοπό την αξιοποίηση συνεργιών στο μέγιστο βαθμό. Σημειωτέον, ότι τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου ICAP, 6.800 τετραγωνικών μέτρων, ικανοποιούν απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών σε θέματα εργονομίας, ασφάλειας καθώς και οικονομίας ενέργειας ως απόδειξη αφενός της ευαισθησίας του Ομίλου σε θέματα Εργασιακού Περιβάλλοντος και αφετέρου της Οικολογικής Συνείδησης του προσωπικού και της Διοίκησης.

Ταυτότητα των Κεντρικών Γραφείων
· Επένδυση ύψους €14 εκ.
· 6.800 μέτρα γραφεία και βοηθητικοί χώροι
· 650 εργαζόμενοι · Σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο
· Ένα από τα πιο σύγχρονα Data & Business Information Centers που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη Βάση Δεδομένων στη Ν.Α. Ευρώπη
· Σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, εργονομίας, εξοικονόμησης ενέργειας και τεχνολογικής υποδομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου