Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Marketing Greece: Στο φουλ οι μηχανές...


Στο "φουλ" έχουν τεθεί οι "μηχανές" της Marketing Greece, καθώς ξεκίνησαν ήδη τα "κλειστά γεύματα" με επιχειρηματίας για την συγκέντρωση του ποσού που θα απαιτηθεί για την λειτουργία της εταιρίας, ενώ παράλληλα "τρέχουν" και οι διαδικασίες για την στελέχωσή της. Επιπροσθέτως, πολύ σύντομα θα προωθηθεί στη Βουλή προς ψήφιση το πρωτόκολλο συνεργασίας της Marketing Greece με το υπουργείο Τουρισμού. 
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα πρώτα αποτελέσματα από τo fundraising είναι πολύ ενθαρρυντικά, οι οικονομικές συνεισφορές είναι σημαντικές και γι αυτό αποφασίστηκε να "πάνε λίγο πίσω" τα roadshows στην περιφέρεια, ώστε και ένα σημαντικό ποσό να έχει συγκεντρωθεί, αλλά και να ολοκληρωθεί η μελέτη βιωσιμότητας που έχει ανατεθεί στην Mc Kinsey.

Κατά τα λοιπά ανώτατοι παράγοντες του ΣΕΤΕ σχολίαζαν πολύ θετικά τη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, σημείωναν ωστόσο ότι σύντομα θα υπάρξει αναλυτικός σχολιασμός και προτάσεις επί συγκεκριμένων ρυθμίσεων που προβλέπονται στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου