Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η νέα εποχή του Astir Magazine !!!


Με πολύ χαρά και υπερηφάνεια, παρουσιάζουμε σήμερα το πρώτο τεύχος του ανανεωμένου, ιστορικού και εξαιρετικού περιοδικού Astir Magazine, της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ. 
Το περιοδικό, μετά την παύση της λειτουργίας της εταιρίας που είχε την ευθύνη της έκδοσής του, πέρασε στην KSD και μετά από τρεις μήνες εντατικής δουλειάς, ανασχεδιάστηκε ριζικά, τόσο εικαστικά, όσο και σε θεματογραφία και ιδού το αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε πολλοί χαρούμενοι και υπερήφανοι. Ελπίζουμε να συμμερίζεστε και εσείς τα συναισθήματά μας. 
Η ομάδα των ανθρώπων που το "δούλευε" τόσα χρόνια, υπό την Αναστασία Παρετζόγλου, τα στελέχη του Αστέρα, υπό τον Λευτέρη Βαρέλη και το team της KSD, είναι υπεύθυνοι για το περιοδικό που βλέπετε.  
Για τα όποια "λάθη" ευθύνεται η διοίκηση...
Πολλές και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Χρόνη Γριβέα, που παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του ασχολήθηκε ιδιαίτερα, καθώς και στον Μιχάλη Μεταξά, γενικό διευθυντή του συγκροτήματος. 
H υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο διεθνής Έλληνας Γιώργος Χωραφάς, κοσμούν με την παρουσία τους το περιοδικό...
Περιμένουμε τα σχόλιά σας.
Μεταξύ των πολλών θεμάτων διακρίνουμε:




- Καλώς ορίσατε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

- Experience, Astir Palace Resort. Ο αγαπημένος μου προορισμός                                      

- Person Γιώργος Χωραφάς, ο διεθνής ΈλληναςGeorge Horafas, the international Greek

- Λίμνη της Βουλιαγμένης   Πανέμορφη, μυστηριώδης και ατμοσφαιρική

- Gourmet Food and Culture at Astir   

- Interview Όλγα Κεφαλογιάννη. Αποκλειστική συνέντευξη της Υπουργού Τουρισμού   

- Fashion All Time Classics                                                                                                   

- Advertorial Cool style 

- Culture Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: «Ο πολιτισμός πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητας των πολλών» Συνέντευξη με την κ. Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Εκτελεστική Υποδιευθύντρια

- Gourmet The Taste of Success: Συνέντευξη των Ευστράτιου Καλαθάκη, Chef de Cuisine
και Φραντζέσκου Σώζου, Complex pastry Chef

- Presentation Nobu Matsuhisa Athens: Η καλύτερη εμπειρία στο private dining      

- Discover Hidden Secrets of athens: Η πιο αυθεντική εκδοχή του παραλιακού μετώπου

- Architecture Astir Palace Resort under Construction: Οι αρχιτέκτονες πίσω από την δημιουργία του

- Works of Art Pieces of Athens: Επιλεγμένα Ελληνοκεντρικά σουβενίρ από τα καλύτερα Art Shops της πόλης

- Astir Marina Υψηλές υπηρεσίες και ψυχαγωγία για τους σύγχρονους yachters

- Astir beach Απόδραση σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο

- Arion Spa Ανανεωθείτε με θέα

- Πράσινη αντίληψη & Κοινωνική ευθύνη

Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσοι εργάστηκαν για το τεύχος, ήτοι:
Εμπορικός Διευθυντής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΡΙΖΙΩΤΗΣ
Υπεύθυνος Διαφήμισης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ 
Υποδοχή Διαφήμισης ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥΠΑΚΗ 
 Διευθύντρια Σύνταξης ΑΜΑΛΙΑ ΜΕΗ
Creative Layout & Editorial Management CUSTOM CREATIVE DIVISION of KSD
Contributors Katerina Florou, Kalia Kastani, Panos Kokkinis, ELENI STASINOPOULOU, Amalia Mei, ANASTASIA PARETZOGLOU, Konstantinos Deriziotis
 Copy Editing in Greek FLORA YΟUPI
Translation, Copy Editing in English VIVIANA DELIDAKI
Photographers YIANNIS SEFEROS, ERIC LAIGNEL, NIKOS KOKKAS kokkas
Production Coordinator VANA STEFANIDOU
Production Quality Control GEORGIA POUPAKI

Σύμβουλος Επικοινωνίας ΑΣΤΗΡ Α.Ξ.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΛΩΡΟΥ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου