Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η πρώτη σύσκεψη για την Marketing Greece


Στην εταιρία McΚinsey, η οποία έχει εκπονήσει μεταξύ άλλων και την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μελέτη για την ελληνική οικονομία και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Τουρισμού, ανέθεσε ο ΣΕΤΕ το business plan και την γενικότερη μελέτη λειτουργίας της Marketing Greece. Μάλιστα μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, όπου εγκρίθηκε η σχετική ανάθεση, αντιπροσωπεία του ΣΕΤΕ στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιώργος Τελώνης, Γιώργος Βερνίκος, καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Τσακίρης και Δημήτρης Μαύρος, μετέβησαν στα γραφεία της εταιρίας, όπου είχαν την πρώτη σύσκεψη με στελέχη της McKinsey, υπό τον κ. Γ. Τσόπελα. 
Σημeιώνεται ότι στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, ο κ. Νίκος Καραμούζης ανακοίνωσε και επισήμως την παραχώρηση, άνευ ενοικίου, γραφείων της EUROBANK στην οδό Βουκουρεστίου για την στέγαση της Marketing Greece. 
Η μελέτη αναμένεται να παραδοθεί μετά τα Χριστούγεννα, ώστε με το νέο έτος να ξεκινήσουν εντατικά οι ενέργειες για την τελική μορφή και την ενεργοποίηση της εταιρίας.

Το κόστος της μελέτης ανέρχεται σε 120.000 ευρώ και θα καλυφθεί από τον ΣΕΤΕ.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις όμως υπήρξαν και στην υπόθεση του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ ( ΙνΣΕΤΕ ), για την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, το οποίο εάν προχωρήσει μπορεί να αοφέρει σημαντικά έσοδα στον Σύνδεσμο και προστιθέμενη αξία στον ελληνικό τουρισμό.
Μάλιστα και για την υπόθεση αυτή υπήρξε ανάθεση μελέτης σε εταρία που ειδικεύεται σε θέματα μελέτης και πιστοποιήσεων.

Κινητικότητα υπάρχει πάντως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου