Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στην DOMOTEL το XENIA Πορταριάς

 
Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της DOMOTEL,της οποίας η διοίκηση σε πείσμα των δύσκολων καιρών συνεχίζει να επενδύει και να επεκτείνεται, κοιτώντας ...μακριά. 
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές η οικογένεια Αλεξόπουλου, μέσω της DOMOTEL, ανέλαβε το management (και όχι μόνο λένε οι ίδιες πηγές) του γνωστού εξαιρετικού XENIA Πορταριάς, το οποίο είναι πλήρως ανακαινισμένο, διασφαλίζοντας και σημαντικές συνέργειες, αφού ήδη διαθέτει ξενοδοχείο στον Βόλο ( Domotel Xenia Βόλου). Σημειώνεται ότι πρόσφατα η εταιρία ανέλαβε και το ξενοδοχείο Mantania στην Πίνδο. 
Το XENIA PALACE Πορταριάς ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό, κομψό, αριστοκρατικό και μαγευτικό, το στολίδι της Πορταριάς αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές. Γη και νερό, πράσινο και γαλάζιο, η φύση σε όλο της το μεγαλείο σ’ ένα από τα ομορφότερα στολίδια του Πηλίου, την Πορταριά.

Με τη φυσική της ομορφιά, το αδιατάραχτο αρχιτεκτονικό της ύφος, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα μνημεία, τα αρχοντικά και τα αξιοθέατα, μα πάνω από όλα με το μοναδικό, γραφικό της τοπίο έχει δίκαια ξεχωρίσει στην προτίμηση του ταξιδιώτη που επιδιώκει διακοπές με ποιότητα.
Το Xenia Palace Πορταριάς βρίσκεται 12 χλμ. από το λιμάνι του Βόλου, 14 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου και 36 χλμ. από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, οι γήινοι χρωματισμοί, τα φίνα υφάσματα, οι απαλές μοκέτες, τα αναπαυτικά κρεβάτια αγκαλιάζουν τον επισκέπτη καθώς το βλέμμα του χάνεται στο πανέμορφο γραφικό τοπίο. Οι σουίτες του XENIA PALACE Πορταριάς, ευρύχωρες και επιβλητικές, παρέχουν άνετη φιλοξενία με στυλ και κομψότητα. Κάθε σουίτα με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα, κάποιες με τζάκι, άλλες με μπαλκόνι στην πισίνα του ξενοδοχείου ή θέα στην πόλη και τη θάλασσα, είναι όλες τους διαμορφωμένες για την απόλυτη απόλαυση του επισκέπτη. Το ξενοδοχείο προσφέρει κατάλυμα 75 δωματίων (περιλαμβάνονται 9 σουίτες και 4 junior σουίτες).

Όσον αφορά στον Πύργο Mantania που αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της DOMOTEL, πρόκειται για ένα boutique resort βουνού, με έντονο χαρακτήρα και διακόσμηση, μέσα στην πλούσια φύση, στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων, εφαλτήριο εκδρομών και πλήθους δραστηριοτήτων, όπου κανείς μπορεί να βιώσει και να γευτεί τοπικές εμπειρίες της παραδοσιακής Ελλάδας και της Βλάχικης φυλής. Το Mantania βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα, στον ορεινό όγκο της Πίνδου, στην περιοχή του Ασπροποτάμου Τρικάλων, στα 1000 μέτρα υψόμετρο, 45' από τα Μετέωρα και αποτελεί ιδανική βάση για μονοήμερες εκδρομές, μεταξύ άλλων, στο Μέτσοβο, στο Νεραϊδοχώρι, στο Περτούλι και στην Ελάτη. ευρύχωρα δωμάτια και προνομιακές σουίτες για 2 έως 4 άτομα, με ιδιωτικές βεράντες και θέα στον κόλπο.

Με το καλό και στα επόμενα, που μαθαίνουμε ότι θα υπάρξουν και σύντομα μάλιστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου