Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτές στο Μεγάλη Βρεταννία


 Χθες το απόγευμα σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, που όλοι τόσο πολύ προσμένουμε, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου. 
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις. 
Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινάει για ακόμη μία φορά μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 01/12/2012 και για τους 3 επόμενους μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στο εστιατόριο GB Roof Garden, θα προστίθεται €1 στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας». 
Σκοπός είναι να βοηθηθεί το πολύτιμο έργο της Μέριμνας, όπου έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας, φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. 
Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν και τα εγκαίνια της boutique της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Valmont στο lobby του Ξενοδοχείου. Οι συνεργάτες τoυ GB Spa και της VALMONT θα βρίσκονται εκεί καθημερινά έως και τη τελευταία μέρα της χρονιάς (31/12/2012) από τις 11.00 έως τις 21.00. Οι πελάτες και επισκέπτες του Ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ευφάνταστα Χριστουγεννιάτικα δώρα σ’ένα μοναδικό περιβάλλον από μία ποικιλία προϊόντων που θα παρέχονται αποκλειστικά και μόνο από τη boutique Valmont στο Ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου