Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Βράβευση για το Grand Resort Lagonissi


Το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi ήταν ο νικητής για το Ευρωπαϊκό Βραβείο, ως το καλύτερο Beach Resort 2011. Τo Grand Resort Lagonissi επελέγη ανάμεσα σε πολλά ξενοδοχεία πολυτελείας της Ευρώπης για να τιμηθεί με το ξεχωριστό αυτό βραβείο για το έτος 2011, όπως ανακοίνωσε η Τζήν Χένεη, πρόεδρος των Eye Awards, σε ειδική εκδήλωση στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Σημειώνεται ότι τα Eye Awards δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες με μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία σε πολυτελείς προορισμούς για να αναδείξουν τον καλύτερο. Το “Mάτι” στα Eye Awards καθορίζει ότι τα βραβεία απονέμονται σε προορισμούς, όπου τα μάτια των ταξιδιωτών είναι εκείνα που επιλέγουν ποιο ξενοδοχείο θα βραβευθεί μέσα από εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi κέρδισε, σε σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία, επειδή παρέχει συνεχώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οι οποίες, σε συνδυασμό με τα πολυτελή καταλύματα, ενθουσίασαν τους πελάτες του, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Grand Resort Lagonissi, Νίκος Τζήμας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο που αναδεικνύει το ξενοδοχείο «ως το καλύτερο από τα καλύτερα στην κατηγορία Best Beach Resort της Ευρώπης», όπως τόνισε, απηύθυνε τα συγχαρητήριά του στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τον επαγγελματισμό του, που «συνέβαλε αποφασιστικά στη διάκριση αυτή της αναγνώρισης των υψηλών υπηρεσιών του Grand Resort, που τοποθετεί την Ελλάδα πρώτη, στη διεθνή σκηνή του Τουρισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου