Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Νίκος Σκουλάς είναι εδώ ( !!! )

  
Λάβαμε ένα ηχηρό παρόν του Νίκου Σκουλά, που πάντα δημιουργικός και δραστήριος, συνεχίζει ακάθεκτος...
Με νέο βιβλίο και επιστροφή στον ιδιωτικό τομέα, δηλώνει παρόν λοιπόν. 
Και επειδή αγαπούμε ιδιαίτερα το μοναδικό τρόπο έκφρασής του, δημοσιεύουμε το προοίμιο της επιστολής: 
" Εδώ είμαι ακόμα… και με αυτό το σημείωμα θέλω να ενημερώσω τους φίλους και φίλες μου για το που είμαστε και τι κάνουμε.
 Μετά από έξη χρόνια στο Minoan International College στην Κρήτη και ενάμισυ χρόνο στο Γραφείο του Πρωθυπουργού μέχρι το Γενάρη του 2012, επέστρεψα στον ιδιωτικό τομέα όπου νιώθω και λειτουργώ πιο άνετα και ίσως πιο αποδοτικά.

Μένουμε υποχρεωτικά στην Αθήνα για τον επόμενο ενάμισυ χρόνο και… βλέπουμε.
Ασχολούμαστε με συμβουλευτικές υπηρεσίες, κυρίως σε αλυσίδες σουπερμάρκετ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις, καθώς και με τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα μαζί με τη Μανουέλα, τη Μαρίνα Χαιρέτη και άλλους συνεργάτες:

1.    Το γνωστό «Εργαστήρι Ηγετικών Στελεχών (Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα)
2.    Εκπαίδευση και Κατάρτιση για ιδιοκτήτες, στελέχη και υπαλλήλους σουπερμάρκετ
3.    Τη συγγραφή και προώθηση επιχειρηματικών βιβλίων

 Συμμετέχω ενεργά στο Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» και απολαμβάνω, επί τέλους, την οικογένεια και ιδιαίτερα τα έξι εγγονάκια μου. 

Νέο Βιβλίο
Αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη πλούσια εμπειρία πολλών ετών σε επίπεδο εφαρμογής, προσφέρουμε ένα πρακτικό, χρηστικό βοήθημα ( "Εγχειρίδιο για την επιτυχή λειτουργία του Σουπερμάρκετ"), τόσο για τους ιδιοκτήτες των αλυσίδων, ιδιαίτερα του μικρού και μεσαίου μεγέθους που δεν διαθέτουν τα μέσα για να δημιουργήσουν δικά τους εκπαιδευτικά προγράμματα όσο και για τους διευθυντές, τα στελέχη και τους υπαλλήλους των καταστημάτων. Όλα τα έντυπα και τα φύλλα εργασίας (excel) που περιέχονται σ’ αυτό, είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή για να τα κατεβάσετε από τον ιστότοπο των εκδόσεων NSA (www.nsa.gr) Το σύνολο του περιεχομένου του έχει προσαρμοστεί σε ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με παρουσιάσεις σε PowerPoint, Video, εικόνα, ασκήσεις, προβλήματα και άλλες διαδραστικές μεθόδους κατά τρόπο που ενθαρρύνεται η συνεχής ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευομένων".


Αλλα επιχειρηματικά βιβλία του Νίκου Σκουλά



ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ είναι ένας πρακτικός οδηγός για τον ιδιοκτήτη-διευθυντή της μικρομεσαίας επιχείρησης με σκοπό να τον βοηθήσει να κάνει την επιχείρησή του πετυχημένη και κερδοφόρα, παρέχοντάς του απλά και εύχρηστα εργαλεία και βοηθήματα για την οργάνωση, τη λειτουργία και την οικονομική διαχείρισή της.
380 Σελίδες.


ΗΓΕΣΙΑ, ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Το Τρίπτυχο της Επιτυχίας
Ο Νίκος Σκουλάς καταθέτει την εμπειρία μιας ζωής, τόσο ως δημόσιος λειτουργός όσο και ως ανώτερο και ανώτατο επιχειρηματικό στέλεχος. Προσαρμόζει την κατασταλαγμένη επιστημονική γνώση στην πρακτική των ανθρώπινων σχέσεων στη διοίκηση αλλά και στην επίτευξη συλλογικών στόχων με πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Είναι ένα χρήσιμο βοήθημα για στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης, καθώς και για σπουδαστές της ηγετικής τέχνης και του εφαρμοσμένου μάνατζμεντ.
246 Σελίδες.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ Α.Ε.Ε.
Γ. Παπανδρέου 1, 166 73 Βούλα, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 96 59 904-5 Fax: 2108992101
http://www.moderntimes.gr/

και ΕΚΔΟΣΕΙΣ NSA e-mail: info@nsa.gr


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
Νίκος Ε. Σκουλάς - Κυριακή Π. Οικονομάκη
Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική βιβλιογραφία παρουσιάζοντας με πλήρη και αναλυτικό τρόπο και, κυρίως με παραδείγματα, συγκεκριμένα εργαλεία και τεχνικές, που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή πρακτική της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Συνδυάζει την επιστημονική θεωρία με την πρακτική εφαρμογή από την εμπειρία στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Συνοδεύεται από CD Rom.
288 Σελίδες.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ NSA
Τηλ. 210-6541997, e-mail: info@nsa.gr



Keep walking φίλτατε Νίκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου