Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Φανταστείτε τον Στέλιο Σταυρίδη στη Βουλή...

Υποψήφιος με τη ΔΡΑΣΗ θα είναι ο Στέλιος Σταυρίδης. Με τον εξαιρετικό λόγο του, πέρα από καθωσπρεπισμούς και πρέπει, και με τη γνώση της αγοράς που έχει, θα ήταν "παραφωνία" στη σημερινή Βουλή. Όπως λέει ο ίδιος "Η χώρα καταρρέει και τα κόμματα αυτοδιασύρονται, κοκορομαχόντας ανεύθυνα, έχοντας παράλληλα ως μοναδικό τους μέλημα, πελατειακές σχέσεις με επαίσχυντες μεθόδους «Μαυρογιαλούρου»… Η απουσία σοβαρής πρότασης για μεταρρυθμίσεις και εξορθολογισμό της λειτουργίας του κράτους, εξαφανίζει εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, στραγγίζει την αγορά και τελικά αφανίζει επιχειρήσεις και εργαζόμενους...".

Και συνεχίζει: "Δεν έχει κανείς πλέον την πολυτέλεια να παραμένει απλός θεατής : Για να σωθεί η χώρα πρέπει όλοι μας να ενεργοποιηθούμε και να ασχοληθούμε, καταθέτοντας ρεαλιστικές και συγκεκριμένες προτάσεις διακυβέρνησης. Δεν μπορούμε να αφήνουμε την τύχη μας αποκλειστικά στα χέρια εκείνων που μας έφεραν ως εδώ. Έχοντας διαχρονικά αποδείξει τις δυνατότητες τους, έχουν πείσει όλους μας, ότι μόνοι τους, μόνο στον πάτο θα μας πάνε. Είναι επιβεβλημένο να δημιουργήσουμε κλίμα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα και να απαιτήσουμε ένα κράτος που θα διευκολύνει το επιχειρείν, αλλά και τον πολίτη. Ένα κράτος ελκυστικό, που θα προάγει τη δημιουργικότητα, θα είναι κοινωνικά δίκαιο και θα προσφέρει υψηλότατες υπηρεσίες στον βαρύτατα φορολογούμενο Έλληνα. Θέλω να ενώσω τη φωνή μου, τις δυνάμεις μου, το πάθος και την αισιοδοξία μου, με την εξαιρετική ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ (www.drassi.gr) του Στέφανου Μάνου, διότι πάντοτε υπήρξα πολίτης και όχι πελάτης.
Παράλληλα, ενθαρρύνω, στηρίζω και θεωρώ συμμάχους, όλους εκείνους, σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται, που θέλουν ειλικρινά να αλλάξει η Ελλάδα μας και να γίνει ένα ευνομούμενο και ισχυρό κράτος προόδου και ευημερίας.
Για ένα καλύτερο αύριο… ΣΗΜΕΡΑ, όπως λέει και το μότο της εταιρείας που ίδρυσα και διευθύνω, της Piscines Ideales".

Άντε και στη Βουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου