Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Παράταση για το MACEDONIA PALACE


Την παράταση της λειτουργίας του ξενοδοχείου MACEDONIA PALACE, από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη χωρίς αμοιβή, μέχρι το ερχόμενο Φθινόπρωο, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΑ, στην τελευταία του συνεδρίαση. Παράλληλα, αποφάσισε να ξεκινήσει την διαδικασία εξεύρεσης νέου μισθωτή για το ξενοδοχέιο, με διεθνή διαγωνισμό, καθώς υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ΔΣ του ΙΚΑ αποφάσισε να μειώσει 30% το μίσθωμα και να προχωρήσει σε διαγραφή των προστίμω που είχε επιβάλλει στη μισθώτρια εταιρεία. Επιπροσθέτως, για την παράταση ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη θα προσκομμίσει εγγυητική επιστολή και θα δεσμευτεί στην διατήρηση ενός ποσοστού θέσεων εργασίας.

ΣΗμειώνεται ότι ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη είχε την διαχείριση του ξενοδοχέιου από το 1994 και είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει στα τέλη του 2011.

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του ΙΚΑ για την σύνταξη της διακήρυξης του διαγωνισμού για την παραχώρηση του ιστορικού ξενοδοχείου.

Πάλι καλά, ένα πρώτο θετικό βήμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου