Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Νέα απευθείας πτήση Βίεννη-Καλαμάτα με την Lauda Air


Απευθείας πτήσεις από την αυστριακή πρωτεύουσα προς την Καλαμάτα ξεκινά τον Μάιο η εταιρία Lauda Air, θυγατρική της Austrian Airlines, επισφραγίζοντας προσπάθειες ετών του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Βιέννης για την ένταξη ευρύτερων περιοχών της Πελοποννήσου σε τουριστικά προγράμματα...

Έως σήμερα οι μοναδικές πτήσεις που συνδέουν την Πελοπόννησο με την Αυστρία, πραγματοποιούνται προς Κυλλήνη και εξυπηρετούν μόνο τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής.
Για την προώθηση και προβολή της νέας γραμμής, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Αυστρίας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία Lauda Air, πραγματοποίησε ταξίδι δημοσιογράφων στη Μεσσηνία το διάστημα 18 - 21 Οκτωβρίου.
Η αποστολή φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, το οποίο εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες τόσο όσον αφορά στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και το service, όσο και για τις υπερσύγχρονες και μοναδικές για την ένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον και θέα, εγκαταστάσεις Golf.
Η δημοσιογραφική αποστολή συνοδεύτηκε προσωπικά από τον διευθυντή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Βιέννης, κ. Παναγιώτη Σκορδά και περιελάμβανε εκπροσώπους των κυριότερων καθημερινών εφημερίδων της Αυστρίας, το περιοδικό Golf και συνεργείο της κρατικής αυστριακής τηλεόρασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην περίπτωση που η γραμμή έχει επιτυχία, ενδέχεται η διατήρησή της και κατά τους χειμερινούς μήνες.

1 σχόλιο:

  1. Bravo. Καλό ξεκίνημα για την Πελοπόννησο...
    Καλή Αρχή για περισσότερες Αεροπορικές συνδέσεις με την Ευρώπη...και ανάπτυξη της Μεσσηνίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή