Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 14 και 8,5 ευρώ ανά δωμάτιο...

Αυτή είναι η ρύθμιση για τα πνευματικά δικαιώματα

Και επειδή σας έχουμε συνηθίσει στα αποκλειστικά, όπως σας ενημερώσαμε χθες για την λύση του θέματος των πνευματικών δικαιωμάτων, σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΤΙΜΗ με τα τέσσερα σωματεία είναι 14 ευρώ ανά δωμάτιο για τα ξενοδοχεία πολυτελείας 12μηνης λειτουργίας και 8,5 ευρώ ανά δωμάτιο για τα εποχικής λειτουργίας (7μηνο).


Η συμφωνία επιτεύχθηκε με τους φορείς GRAMMO, ΕΡΑΤΩ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ,ενώ είχαν προηγηθεί συμφωνίες με ΑΘΗΝΑ και ΑΕΠΙ। Από τις πλέον σοβαρές ρυθμίσεις, αυτή της αμνηστίας για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα। Το θέμα αυτό είναι εξόχως σοβαρ'ο καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές διαμάχες εκατομμυρίων ευρώ, ενώ για το θέμα αυτό σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα, ακόμη και με τη σχετική αλληλογραφία μεταξύ των φορέων.

Ξενοδοχειακοί κύκλοι εκτιμούσαν την συμφωνία αυτή ως "καλή", σημειώνοντας ότι θα ήταν εξαιρετική εάν ήταν στα επίπεδα των 11 έως 12 ευρώ.

Για τα χαμηλότερων κατηγοριών ξενοδοχείαυπάρχει μια μεσοσταθμική μείωση της τάξης του 15%.

Την Δευτέρα η συμφωνία θα δοθεί στη δημοσότητα από το ΞΕΕ, ενώ ακολουθούν τα τηλεοπτικά, με τους φορείς των οποίων υπάρχει διάλογος σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου