Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΣΕΤΕ: Δυσαρέσκεια για την διαχείριση του θέματος του ΕΤΑΚ...

Δυσαρέσκεια στην ξενοδοχειακή κοινότητα έχει προκαλέσει η διαχείριση της επιβολής του τέλους ακινήτων, στο οποίο προχώρησε η κυβέρνηση, από τον Σ.Ε.Τ.Ε.. Σημαντικοί παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν ότι ο Σύνδεσμος, οι παρεμβάσεις του οποίου στο παρελθόν σε κρίσιμα θέματα, ήταν σεβαστές, στην προκειμένη περίπτωση, εξαντλήθηκαν σε ένα sms την τελευταία στιγμή, και σε κάποιες συναντήσεις με χαμηλοβαθμα κυβερνητικά στελέχη, κινήσεις οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με το κύρος και το ρόλο του Σ.Ε.Τ.Ε., αλλά και του Τουρισμού στην ελληνική οικονομία.

Μάλιστα όταν η επιχειρηματολογία σε πρώτο ενικό, συνοψίζεται στο πόσο μεγάλη στήριξη παρέχει ο κλάδος στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό, αλλά και στο ότι υπάρχουν πολλοί ξενοδόχοι που έχουν ξεσηκωθεί και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ένα τέτοιο μέτρο στο εσωτερικό του Συνδέσμου, οι ελπίδες να πειστεί ο υπουργός και η κυβέρνηση δεν είναι πολλές.

Πολλώ δε μάλλον όταν η απάντηση είναι η εξής: "ΟΚ"

Στο μεταξύ στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ θα παραστεί ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ΠΑύλος Γερουλάνος, ο οποίος θα αναπτύξει την στρατηγική για την ανάπτυξη του τουρισμού 2011 - 2021 (!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου