Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Νάπολη και Βασόρα με την ΤΗΥ...


Διπλά εγκαίνια για την Turkish Airlines σε Ευρώπη και Ασία. Η THY συνδέει πλέον απευθείας την Istanbul με τη Νάπολη (Ιταλία) και τη Βασόρα (Ιράκ).
Η Νάπολη, η έκτη (6η) ιταλική πόλη στην οποία πετάει η Turkish Airlines, είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία που διαθέτει, την τέχνη, τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική ενώ η μουσική και η γαστρονομία δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα επισκέπτη. Το ιστορικό κέντρο της πόλης της Νάπολης, είναι το μεγαλύτερο σε έκταση στην Ευρώπη και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της THY η σύνδεση θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα (Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο), ενώ η συχνότητα θα αυξηθεί τον Αύγουστο, όπου από τρεις (3) πτήσεις θα γίνονται πέντε (5) εβδομαδιαίως.
Εγκαίνια όμως έγιναν και στη Βασόρα, τον τρίτο (3o) προορισμό στο Ιράκ μετά τη Βαγδάτη και την Αρμπίλ. Η πόλη που έχει χαρακτηριστεί και «σπίτι του Σεβάχ του θαλασσινού» θα υποδέχεται πλέον τα αεροπλάνα της Turkish Airlines δύο (2) φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 5 Ιουλίου οι πτήσεις θα γίνουν τρεις (3) (Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο).
Για όσους θελήσουν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους δύο προορισμούς έως τις 31 Αυγούστου η THY προσφέρει τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν με μειωμένη τιμή. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) για το ταξίδι με επιστροφή από την Istanbul στη Βασόρα είναι 275,00 ευρώ ενώ για τη Νάπολη 180,00 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου