Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι εξελίξεις για τον ανασχηματισμό...

Έχετε παρατηρήσει ότι απέχουμε αυτές τις ημέρες από το "γαϊτανάκι" των πολιτικών εξελίξεων, των "αγανακτισμένων", των εικασιών και των εικοτολογιών. Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούϊα, που έλεγε και η γιαγιά μου...και όπως έχουμε γράψει ασχολούμαστε με τα τουριστικά δρώμενα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και δεν στοχεύουμε στο βραβείο Πούλιτζερ.

Επειδή όμως οι ώρες είναι πονηρές και έχουμε μια πληροφορία που θεωρούμε αξιόπιστη, να σας μεταφέρουμε ότι αποχωρεί από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ο Παύλος Γερουλάνος, προς ...άγνωστη κατεύθυνση. Μέχρι στιγμής η λογική του πρωθυπουργού ήταν η υπουργοποίηση των -εξωκοινοβουλευτικών ή Επικρατείας- συνεργατών του, για ευνόητους λόγους. Αν "συνεχίσει" την ίδια λογική, τότε θα αλλάξει υπουργείο, αν όχι το πιθανότερο θα είναι να κατευθυνθεί προς του Μαξίμου. Προς την οδό Μπουμπουλίνας, ίσως "κατευθυνθεί" ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Από την άλλη πλευρά μάλλον έχει "κλειδώσει" η παραμονή του Γιώργου Νικητιάδη, ίσως και αναβαθμιζόμενο σε υπουργό αναπληρωτή, όπως άλλωστε ζητά και η "τουριστική αγορά", η οποία απεύχεται αλλαγή στο υπουργείο και νέο κύκλο ενημερώσεων, αλλαγών πολιτικής, κ.ο.κ.. Κάποιες άλλες πηγές, ανεπιβεβαίωτες ωστόσο, κάνουν λόγο για μετακίνησή του στον Πειραιά...

Όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη.

Νεότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου