Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο Ε.Ο.Τ., , οι νέες Ε.Δ.Ε., η ξεφτίλα και τα εξώδικα...

Με το καλημέρα σήμερα μου ήρθε νέα κεραμίδα.
Διαβάστε και φρίξτε.
Επί υπουργίας Σπηλιωτόπουλου και γενικής γραμματείας Βάλβη (ενός ανθρώπου που εγώ τον χαρακτήριζα και τον χαρακτηρίζω κύριο) υπήρχε σύμβουλος (του υπουργού ή του γενικού είναι ένα θέμα...)ονόματι ΑΠ. Φ..
Ο κύριος αυτός συνόδευε τον υπουργό σε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το αντικείμενο των συμβουλών που παρείχε.
Και επί υπουργίας Σπηλιωτόπουλου, τα ταξίδια (εισιτήρια, ξενοδοχεία, κ.λπ.) κλείνονταν από συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο (αλήθεια γιατί δεν κάνουν έναν διαγωνισμό για αυτά;), το πρακτορείο Μ....

Για δύο ταξίδια λοιπόν που έκανε ο κ. ΑΠ. Φ., εκδόθηκαν, όπως γίνεται πάντα, αποφάσεις από τον Ε.Ο.Τ. για τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή, ημερήσια αποζημίωση), επ ονόματι του συγκεκριμένου κυρίου, ο οποίος έπρεπε (τονίζω όπως γίνεται πάντα)με τα χρήματα αυτά να πληρώσει το πρακτορείο. Μετά από 4-5 χρόνια λοιπόν (πόσα έχουν περάσει...), ο κύριος αυτός δεν έχει πληρώσει το πρακτορείο, το πρακτορείο εστράφη εναντίον του Ε.Ο.Τ. (ναι το πρακτορείο που έπαιρνε τις δουλειές από την συγκεκριμένη ηγεσία), ο Ε.Ο.Τ. έκανε εξώδικο στον κ. ΑΠ.Φ., αλλά παράλληλα -και δυστυχώς- κάνει δύο Ε.Δ.Ε., εναντίον των υπαλλήλων που συνέταξαν τις αποφάσεις και των υπαλλήλων που κατέβαλλαν τα χρήματα.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς: την ξεφτίλα του να μην πληρώνεις όταν μάλιστα έχεις εισπράξει τα χρήματα αυτά, την έλλειψη ευαισθησίας ( sic ) Σπηλιωτόπουλου και Βάλβη, την πρωτοβουλία Κανελλόπουλου για νέες Ε.Δ.Ε., τι να πρωτοθαυμάσεις; Α και να μην το ξεχάσω. Όλη η ιστορία είναι για 2.000 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί κύριοι συνδικαλιστές δεν δημοσιοποιείτε την ιστορία;
Δώστε κύριε Κανελλόπουλε το εξώδικο στη δημοσιότητα.

Αν υπάρχει άλλη άποψη και κάπου κάνω λάθος, να την ακούσω...

ΥΓ: Για να προλάβω πονηρές σκέψεις, γιατί πάλι θα τα "ακούσω", ο λόγος που μπαίνω στην ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι ότι δεν έχει οικονομικό αντικείμενο. Γι' αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου