Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Έ, ήμαρτον ή μάλλον ντροπή...

Υπερασπιστές της κάθε λογής εξουσίας δεν ήμασταν ποτέ. Όμως όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο και κάποιες διαρροές, αγγίζουν αν δεν ξεπερνούν, τα όρια της αλητείας.

Λοιπόν, όπως είναι γνωστό σε όλους, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού Γιώργος Πουσσαίος, δεν χρησιμοποιεί οδηγό για τις μετακινήσεις του τις ημερήσιες. Για τις δε βραδυνές, που αφορούν υπηρεσιακά καθήκοντα χρησιμοποιεί το προσωπικό του αυτοκίνητο. Και αυτό για λόγους κουλτούρας. Έτσι νιώθει, έτσι κάνει, σε ένα κράτος που όλοι έχουν και από -τουλάχιστον- ένα κρατικό αυτοκίνητο. ...


Κάποια στιγμή λοιπόν διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι οδηγοί του υπουργείου, φοβούμενοι ίσως μήπως χάσουν τη δουλειά τους, ή ποιος ξέρει τι άλλο. Υποχώρησε λοιπόν ο γ.γ. ζητώντας να είναι ο οδηγός με το αυτοκίνητο στις 7.30 το πρωί κάθε μέρα έξω από το σπίτι του για να τον μεταφέρει στο υπουργείο. Ζήτησε όμως παράλληλα, το βράδυ γύρω στις 20.00 που φεύγει να μην υπάρχει οδηγός διότι θα απασχολείτο ένα άτομο για οκτώ ώρες για να τον "επιστρέφει" στο σπίτι του, ενώ θα μπορούσε να ασχολείται παραγωγικά με κάτι και να μην πληρώνει το Δημόσιο "τζάμπα λεφτά". Και γυρίζει με ταξί.

Κια βέβαια και τα Σαββατοκύριακα προφανώς δεν υπάρχει οδηγός.

Σε μία λοιπόν από τις μετακινήσεις προς την Αμαλίας, κατά την είσοδο στο πάρκινγκ του κτιρίου, "ακούμπησε" ο καθρέφτης σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια γρατζουνιά στον καθρέφτη.

Αυτό είναι το θέμα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αντί να λέμε μπράβο σε κάποιον που εν τοις πράγμασι σέβεται το δημόσιο χρήμα γίνεται και κριτική.

ΥΓ: Αλήθεια με εκείνη την BMW του ΕΟΤ που την οδηγούσε εξωυπηρεσιακός παράγοντας της προηγούμενης ηγεσίας και την "έσπασε" τι έγινε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου