Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Προσιτές διακοπές στην Κάλυμνο


Διακοπές στην Κάλυμνο, στο όμορφο νησί των σφουγγαράδων, χωρίς να χρειάζεται να χαλάσει κανείς μια περιουσία, προτείνουν στους Έλληνες τουρίστες οι ξενοδόχοι της Καλύμνου μέσω τους προγράμματος «Κάλυμνος για όλους», της Καλυμνιακής Ένωσης Ξενοδόχων. Και εμείς ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να βρει μιμητές. Γιατί δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να χρυσοπληρώνουν τις διακοπές στη χώρα τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό και προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για το φετινό καλοκαίρι στα ξενοδοχεία δύο και τριών αστέρων που είναι μέλη της Ένωσης. Οι τιμές ξεκινούν από τα 35 ευρώ το δίκλινο, την ημέρα, με πρωινό για τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο και φτάνουν τα 50 ευρώ για το μήνα Αύγουστο (ναι καλά διαβάσατε). Ωστόσο, ισχύουν μόνο για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι το τέλος Μαΐου. Μια εβδομάδα διακοπών για ένα ζευγάρι στοιχίζει από 245 ευρώ (το Μάιο και Οκτώβριο) μέχρι 350 ευρώ (τον Αύγουστο) με πρωινό, ενώ το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια ξεκινά από 385 ευρώ τη χαμηλή σεζόν και δεν ξεπερνά τα 490 ευρώ τον Αύγουστο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος, η ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ προσφέρει ειδική έκπτωση 15% για όσους κλείσουν τις διακοπές τους μέσω του προγράμματος «Κάλυμνος για όλους», ενώ οι επισκέπτες του νησιού θα επωφεληθούν από τις πολύ ελκυστικές τιμές των τοπικών εστιατορίων και λοιπών τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες καθιστούν την Κάλυμνο έναν από τους πλέον προσιτούς προορισμούς της Ελλάδας.

Μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή την τοπικής ένωσης ξενοδόχων, ο πρόεδρός της, κ. Νικόλας Ρεΐσης, σημειώνει: «Το δικαίωμα στην ξεκούραση είναι ιερό και απαράβατο για κάθε εργαζόμενο συμπολίτη μας, ακόμα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Ως τουριστικοί επαγγελματίες κρίναμε ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια και να προσαρμόσουμε την τιμολογιακή μας πολιτική στις οικονομικές της δυνατότητες. Για εμάς τους ξενοδόχους είναι κάτι συνηθισμένο να προσφέρουμε τα δωμάτιά μας σε χαμηλές τιμές στα μεγάλα ξένα γραφεία που δεσμεύουν από νωρίς μεγάλο αριθμό δωματίων. Με χαρά προσφέρουμε και στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό αυτές τις χαμηλές τιμές αλλά με μία προϋπόθεση: Ότι οι κρατήσεις των δωματίων θα γίνουν μέχρι το τέλος Μαΐου ώστε να μπορέσει κάθε ξενοδόχος να κάνει τον προγραμματισμό του».

Πληροφορίες για κρατήσεις καθώς και για επιπλέον εκπτώσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού και στα δρομολόγια της ΑΝΕΚ παρέχονται στην ιστοσελίδα www.kalymnos-hotels.com της Καλυμνιακής Ένωσης Ξενοδόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου