Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αστέρας και ο... Άγιος Βαλεντίνος!!!


To Astir Palace φιλοξενεί μια μοναδική διαδρομή στον κόσμο της σοκολάτας και σας προσκαλεί στην πιο γλυκιά γιορτή του χειμώνα. Για άλλη μια χρονιά, στο «Astir Chocolating» θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μυστικές σοκολατένιες συνταγές και να γευτείτε λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα. 
Ο executive pastry chef Φραντζέσκος Σώζος και οι συνεργάτες του δημιουργούν το πλέον ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας! 
Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και μεταξύ άλλων μπορούν να απολαύσουν:
Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ, μπουφές με σοκολατένιες γεύσεις, τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας, σοκολατένια ροφήματα από την TUSSO chocolate, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί, σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη κ.α. 
Το “AstirChocolating” διοργανώνεται στις 14-15 και 21-22 Φεβρουρίου, στο χώρο του εστιατόριου Grill Room στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, με τιμή εισόδου €15 το άτομο και €8 για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. 
Οι ώρες για τους επισκέπτες στο “Chocolating” είναι Σάββατο 12.00-00.00 και Κυριακή 12.00-10.00. 
Kύριοι υποστηρικτές του Chocolating είναι η σοκολάτα VALHRONA και το βραβευμένο ρόφημα σοκολάτας TUSSO. 
Επειδή η έναρξη του “Chocolating” συμπίμπτει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έαν ψάχνετε για μια ρομαντική απόδραση το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa στην μαγευτική χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης, προσφέρει το ωραιότερο δώρο για τη γιορτή των Ερωτευμένων. 
Επιλέξτε διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο από €148 που περιλαμβάνει: 
• Πρωινό στο δωμάτιο χωρίς χρέωση 
• Δωρεάν είσοδο στο “Chocolating” για δύο άτομα 
• Αναχώρηση από το δωμάτιο έως στις 16:00 βάση διαθεσιμότητας 
Επίσης για όσους επιθυμούν ένα ξεχωριστό δείπνο (χωρίς να το συνδυάσουν απαραίτητα με διαμονή), ο Executive chef Στράτος Καλαθάκης έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου