Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Δεσμεύσεις από την Electrolux!!!


Οι απαιτήσεις για πιο υγιεινά ασφαλή και ανθεκτικά – βιώσιμα προϊόντα και διαδικασίες μεγαλώνουν συνεχώς. 
Η ασφάλεια γίνεται ολοένα και περισσότερο η αξία εκείνη η οποία επιδρά στην ικανοποίηση του πελάτη και καταλήγει να είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην προώθηση των πωλήσεων. 
Με σύνθημα το: “Εγγυημένη κουλτούρα ασφάλειας. Οι άλλοι μιλάνε εμείς γράφουμε τη βίβλο”, η Electrolux Professional, στέλνει τα παρακάτω μηνύματα: 
- Η κουλτούρα της ασφάλειας είναι μέρος της Excellence και άριστη πρακτική που εφαρμόζεται στον τομέα των δράσεών της 
- Η κουλτούρα της ασφάλειας δεν είναι ένα συστατικό της επικοινωνίας: είναι ένα μοναδικό σημείο της αποστολής και της στρατηγικής της εταιρίας που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό
- Επενδύει τεράστια ποσά στην ασφάλεια και είναι πάντα πρωτοπόρος εάν πρόκειται για καθορισμό προϊόντων (στάνταρντ) προδιαγραφών. 
- Διαφέρει και απέχει από τους ανταγωνιστές σε εξασφάλιση ασφαλούς εργασίας, ασφαλούς διατροφής και ασφαλούς διαβίωσης. 
- Χρησιμοποιεί την εγγυημένη κουλτούρα ασφαλείας που διαθέτει ως πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτοί οι συγκεκριμένοι στόχοι της Electrolux Professional προπορεύονται των εξοπλισμών και των μεθόδων που διαθέτει: η εταιρεία έχει ισχυρή πολιτιστική δέσμευση για την υποκείμενη ασφάλεια όλων των έργων και δραστηριοτήτων της.
Η ασφάλεια είναι ευθύνη όλων των στελεχών και τμημάτων, μια συντονισμένη προσπάθεια που αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε καθημερινή βάση και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες της, εξωτερικούς συνεργάτες και μετόχους.
Πρόκειται για σαφή και υπολογίσιμη δέσμευση, η οποία πραγματικά κάνει τη διαφορά βοηθώντας τους ανθρώπους να εργάζονται, να τρώνε και να ζουν με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο. Φανταστείτε ένα εργοστάσιο όπου η «αρχή της ασφάλειας» είναι βαθιά ριζωμένη σε όλους τους εργαζόμενους.
Στην Electrolux Professional όλο το προσωπικό ενθαρρύνεται ώστε να συμβάλει στην ασφάλεια των συναδέλφων τους, ενώ τα μέλη που ασχολούνται καθημερινά με την ασφάλεια των εγκαταστάσεων ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου (100% των συσκευών ελέγχονται) εκπαιδεύονται συνεχώς για τον εντοπισμό και την άμεση αναφορά των κινδύνων.
Το 2012, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Vallenoncello, στην Ιταλία, έλαβαν πιστοποίηση BS OHSAS 18001 για τη διαχείριση της Υγιεινής και Ασφάλειας, λαμβάνοντας τις απαραίτητες γνώσεις για τις πρακτικές ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα εντός του οργανισμού.
Ο στόχος πλέον είναι να επιτευχθεί η «μηδενική παρουσία κινδύνου» σε όλα τα εργοστάσια και τους τόπους παραγωγής παγκοσμίως.
Φανταστείτε μια εταιρεία που προστατεύει τους ανθρώπους με εγγυημένη ασφάλεια στα τρόφιμα και ηγέτη στις διεθνείς λύσεις πλύσης ιματισμού.
Η απόφαση να διακόψει τη χρήση της BPA (Bisphenol Α) σε όλα τα πλαστικά εξαρτήματα που έρχονται σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς η ανάπτυξη των προϊόντων Παρασκευής Τροφίμων της Electrolux Professional είναι πλήρως εμπνευσμένη επιτυγχάνοντας πρακτικές καινοτομίες ώστε τα παρασκευασμένα τρόφιμα να είναι ασφαλή και υγιεινά.
Όταν πρόκειται για πλυντήρια ρούχων, τα Barrier Washer της Electrolux Professional είναι εξοπλισμένα με την αποκλειστική λειτουργία “hygiene watchdog”, η οποία, αν συνδυαστεί με το αποτελεσματικό σύστημα Laundry Cycle Management, εγγυάται 100% ασφάλεια στην υγιεινή του ιματισμού ανά πάσα στιγμή.
Φανταστείτε ότι διαθέτετε μια πλήρη σειρά λύσεων για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, λειτουργώντας την επιχείρησή σας ελεύθερα και με ασφάλεια.
Η Electrolux Professional επενδύει μέχρι € 1.000.000 ετησίως για πιστοποιήσεις από τρίτους, για την εγγυημένη ασφάλεια των συσκευών ηλεκτρικού ρεύματος και αερίου. Η επένδυση αυτή δείχνει σαφέστατα τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει αξιόπιστη, αμερόληπτη και παγκόσμιας κλάσης ασφάλεια.
Η Electrolux Professional ανοίγει επίσης το δρόμο για την καθιέρωση των standards Απόδοσης και Ασφάλειας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση των προδιαγραφών ασφαλείας και εξοικονόμησης ενέργειας για τα προϊόντα στην αγορά.
Η Electrolux Professional προσφέρει λύσεις επαγγελματικής κουζίνας και πλυντηρίου σε ευρεία και ποικιλόμορφη πελατεία ανά τον κόσμο, από εστιατόρια και ξενοδοχεία έως κλινικές, νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις.
Με 2000 εξουσιοδοτημένα κέντρα service σε 140 χώρες, εξασφαλίζει την παραγωγικότητα των μηχανημάτων, ηγετικών ως προς την καινοτομία και σχεδιασμό, βελτιώνοντας έτσι καθημερινά την εργασία των πελατών της.
Κατά το έτος 2013 η Electrolux Professional είχε 640 εκατομμύρια ευρώ πωλήσεις, 2600 υπαλλήλους, 7 εργοστάσια και περισσότερους από 1000 εμπορικούς συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου