Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Σειρά τιμητικών διακρίσεων για το Neptune Hotels


Με μία σειρά διακρίσεις ξεχώρισε το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, στην Κω, το 2012... 

Tο συγκρότημα βραβεύτηκε με τα βραβεία Certificate of Excellence award, HolidayCheck TopHotel Award 2012 και με το TUI Holly


Αναλυτικά το συγκρότημα βραβεύτηκε με τα ακόλουθα βραβεία:

Με το Trip Advisor’s Certificate of Excellence award, από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο.
Το βραβείο αυτό δίνεται μόνο στα ξενοδοχεία που συνεχόμενα λαμβάνουν εξαιρετικά σχόλια από τους πελάτες τους στην ιστοσελίδα του TripAdvisor. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο ένα 10% των ξενοδοχείων που συνεργάζονται με το TripAdvisor, λαμβάνουν αυτή την τιμητική διάκριση.

Με το HolidayCheck TopHotel Award 2012, από τη σημαντικότερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Γερμανίας. Το βραβείο αυτό δόθηκε σε 391 ξενοδοχεία παγκοσμίας, και βασίσθηκε σε 530.000 σχόλια πελατών που έγιναν στην ιστοσελίδα του HolidayCheck. Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται με βάση τα παρακάτω τρία κριτήρια:  Τουλάχιστον 40 σχόλια ετησίως  Τουλάχιστον 90% ικανοποίηση πελατών  Μόνο αξιόπιστες αξιολογήσεις.

Με το TUI Holly.
Το βραβείο αυτό δίνεται στα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI παγκοσμίως, και βασίζεται στην μεγαλύτερη έρευνα πελατών που πραγματοποιείται στην Γερμανική τουριστική βιομηχανία. Πάνω από 500.000 πελάτες της TUI αποφασίζουν κάθε χρόνο ποια ξενοδοχεία δικαιούνται να βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία διεθνώς παραθεριστικά ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο NEPTUNE HOTELS αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση καθώς βλέπουν ότι η πάγια και συνειδητή επιλογή -παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας- για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αναγνωρίζεται από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου