"Γεύση επιτυχίας" είχε το πρώτο ετήσιο σεμινάριο διοργάνωσης, διαχείρισης και αποδοτικότητας στην επαγγελματική κουζίνα που διοργάνωσε η UNILEVER Food Solutions και ο εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde.
Μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα κίνηση που συγκέντρωσε από τη πρώτη της κιόλας διοργάνωση, μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από το χώρο του Hotel Management, από κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Πέραν των εξαιρετικών, αναλυτικών και απολύτως τεκμηριωμένων προτάσεων, έγινε και πρακτική εφαρμογή στα εργαστήρια της σχολής και έτσι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικές γεύσεις, υψηλής αισθητικής, αλλά και ποιότητας.
Η υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της LE MONDE και η παράδοση δεκαετιών στον χώρο των τροφίμων της UNILEVER Food Solutions, αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού τουρισμού, για την άρτια φιλοξενία των εκατομμυρίων τουριστών που υποδέχεται η Ελλάδα.
Στο επόμενο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου