Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

MITT: ΠΟλλές και σημαντικές επαφές σε εξέλιξη...


- Λιάσκος και Λειβαδάς είδαν όλους του μεγάλους tour operators 
- Σε εξέλιξη η συνάντηση στη Δούμα κυρίως για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης 
- "Μονιμοποιείται" στη Μόσχα ο Π. Ευσταθίου 
- Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας για "κάτω όριο" 1 εκ. τουριστών το 2013 
- Αυξήσεις 20 - 30% δίνουν οι t.o's 

Mε αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επαφές στην Μόσχα από την ελληνική αντιπροσωπεία και τους γενικούς γραμματείς υπουργείου Τουρισμού και Ε.Ο.Τ. κ.κ. Αναστάσιο Λιάσκο και Πάνο Λειβαδά, αντίστοιχα. Χθες είδαν το σύνολο σχεδόν των μεγάλων tour operators της Ρωσίας που "φέρνουν" το 90% των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα, ενώ σήμερα υπάρχουν κυρίως επαφές με ρωσικούς κυβερνητικούς φορείς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση στη Δούμα, με κύριο ανττικείμενο τη συνεργασία σε θέματα τουριστικής εκπαίδευσης. 
Παράλληλα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες - εκτιμήσεις που αναφέραμε από την πρώτη κιόλας ημέρα, ότι το "μίνιμουμ" των Ρώσων τουριστών που αναμένονται φέτος θα είναι 1 εκ. , με τους αισιόδοξους να κάνουν λόγο ακόμη και για 1,3 εκ.. 
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Ρόδος που πέρυσι είχε 165.000 Ρώσους τουρίστες, αναμένεται φέτος να ξεπεράσει τους 200.000. 
Εξάλλου, θα πρέπει να θεωρείται μάλλον δεδομένη η μόνιμη ανληψη της διεύθυνσης του γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ από τον Πολύκαρπο Ευσταθίου, παράλληλα με τη Ρουμανία, αφού το crash test της Ιντουρμαρκετ και της ΜΙΤΤ πήγε πολύ καλά.


Πιο αναλυτικά οι δύο άνδρες είδαν χθες τον διευθύνοντα της TUI RUSSIA Yildirim Okay; ο οποίος έκανε πρόβλεψη για σχεδόν διπλασιασμό του μικρού βέβαια μεγέθους προγράμματος της εταιρίας, τον γενικό διευθυντή του MOUZENIDIS TRAVEL Αλέξανδρο Τσαντικίδη, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος tour operator για Ελλάδα, τον Anatoly Garkushin, γενικό διευθυντή του PANTHEON, την Katerina Ayzerman αναπληρώτρια διευθύντρια του SOLVEX, τις Tatiana Zotova και Marina Zatsepina, εμπορική διευθύντρια και διευθύντρια Μάρκετινγκ του LABIRINT, την Irina Sadovaya διευθύντρια Διαφήμισης του PEGAS και τον Κ. Σταυριανάκο υπεύθυνο Ελλάδας του TEZTOUR.

Όσον αφορά τα θέματα που έθεσαν επικεντρώνονται κυρίως στην δυνατότητα απευθείας εξυπηρέτησής τους από τα ελληνικά προξενεία και δευτερευόντως θέματα διαφήμισης. Νεότερα οσονούπω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου