Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με σημαντικές παρουσίες η Γ.Σ. του ΗΑΤΤΑ


Με πολλές και σημαντικές παρουσίες θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27η Μαρτίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο.  Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την έναρξη της Γενικής  Συνέλευσης, παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον για το σύνολο του τουριστικού κόσμου. Την έναρξη θα κάνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Τελώνης, ενώ θα μιλήσουν οι:

- Κ. Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων: «Η νέα εποχή στον τομέα των οδικών επιβατικών μεταφορών»
- Π. Μίχαλος, Γενικός Γραμματέας Διεθνών, Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Υπουργείου Εξωτερικών «Visa Schengen: Εξελίξεις και Προοπτικές»
- Α. Λιάσκος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού «Η νέα αναπτυξιακή προοπτική του ελληνικού τουρισμού. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας»
- J. Buchy, Πρόεδρος του DRV (German Travel Association) «Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών των Γερμανών»
- B. Ulusoy, Πρόεδρος του TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies) «H Τουριστική αγορά της Ελλάδας και της Τουρκίας: Ευκαιρίες για Συνεργασία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου