Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ναι του Ξ.Ε.Ε. στην Marketing Greece


- Νομικές και άλλες ενέργειες για τα τηλεοπτικά
- Αναμονή για τον φόρο ακινήτων

 Πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο του Ξ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της PHILOXENIA η κατ' αρχήν απόφαση για συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην Marketing Greece, όπως άλλωστε αναμενόταν. 
Η θετική εισήγηση του προέδρου Γιώργου Τσακίρη έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη του Δ.Σ., ενώ συζητήθηκαν ακόμη: 
- Η κατάσταση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα 
- Η μεγάλη αύξηση στον φόρο ακινήτων που θα αποτελέσει εάν συντελεστεί ένα ακόμη βαρύτατο πλήγμα για την ελληνική ξενοδοχία 
- Η παρουσίαση του προγράμματος του ελληνικού πρωϊνού στην έκθεση HORECA 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά την απόλυτη αδιαφορία και αδράνεια του υπουργού αναπληρωτή Παιδείας6 κ. Κ. Τζαβάρα για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αποφασίσθηκε η προσφυγή σε όλες τις προσήκουσες νομικές και όχι μόνο ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δεδομένης δε και της απόλυτης άρνησης των εκπροσώπων των τηλεοπτικών επιχειρήσεων να συζητήσουν πραγματικά.
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε ήταν η μεγάλη αύξηση των Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Υπηρξε ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει και αποφασίστηκε να τηρηθεί στάση αναμονής μέχρι να δημισοποιηθούν οι τελικές κυβερνητικές αποφάσεις Τέλος, για την Marketing Greece εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος θα οριστικοποιηθούν οι όροι και οι λεπτομέρειες της συμμετοχής του Ξ.Ε.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου