Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα διοίκηση στην Ένωση Διπλωματικών υπαλλήλων


Εκλογές και νέο διοικητικό συμβούλιο έγιναν στην Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων. 
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, και με το ρόλο του υπουργείου Εξωτερικών να καθίσταται ολοένα και πιο σημαντικός, οι διπλωμάτες βρίσκονται στο επίκεντρο της εθνικής προσπάθειας, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. 
Πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρέσβης Θεόδωρος Θεοδώρου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:
Θεόδωρος Θεοδώρου, Πρόεδρος
Μάριος Λυμπερόπουλος, Γενικός Γραμματέας
Αλέξανδρος Μπουντούρης, Ταμίας
Λεωνίδας Κοντοβουνήσιος, Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Κούτρας, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Σιγάλας, Αναπληρωτής Ταμίας
Νικόλαος Κοτροκόης, Μέλος
Βασίλειος Μπορνόβας, Μέλος
Μαρία Παπακωνσταντίνου, Μέλος

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Αναστέλλεται επ' αόριστον οποιαδήποτε συνεισφορά σε θέματα συνταξιούχων διπλωματικών υπαλλήλων (που εξ αντανακλάσεως αφορούν και τους εν ενεργεία) μέχρις ότου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διανομής Μερίσματος του 8% των διπλωματικών υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών:

    α) Απαντήσει στην αίτηση που έχει υποβληθεί νόμιμα πριν 1 1/2 χρόνο στην Επιτροπή του,για "διανομή του 8% μερίσματος για την περίοδο 2001-1007 για αναδρομική διαφορά βαθμού του συναδέλφου που υπέβαλε την αίτηση" + "πλήρες μέρισμα 8% για συνάδελφο που επανήλθε ενώ τον είχαν απομακρύνει παράνομα (εννοείται οι ... συνάδελφοι) για την περίοδο 2007-2011" (και δικαιούται τα λεφτά του και το μέρισμά του).

    β) Τηλεφωνήσει - όπως επιβάλλουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς - και πει στο τηλέφωνο "Καλημέρα, κύριε συνάδελφε, πήρα την αίτησή σας και σας απαντώ: "Δικαιούσθε" ή "δεν δικαιούσθε αυτά που ζητάτε για αυτό και για εκείνο το λόγο"

    γ) Σταματήσει να κάνει τον κουφό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή