Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

GIVE GREECE A CHANCE : Ο ιδιωτικός τομέας είναι εδώ

Μεγάλη καμπάνια σε όλο τον κόσμο
Πρωταγωνιστές ΣΕΒ, ΣΕΤΕ και μεγάλες επιχειρήσεις





Τελικά ενώ το κράτος απουσιάζει παντελώς, ο ιδιωτικός τομέας είναι εδώ. Αυτό το "κάτι μεγάλο" που λέγαμε και γράφαμε τις τελευταίες ημέρες "βγήκε στον αέρα". Με πυρήνες τον ΣΕΒ και τον ΣΕΤΕ, αλλά και πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, που "έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη" από σήμερα παίζει σε μεγάλα παγκόσμια μέσα μια καμπάνια με τον τίτλο GIVE GREECE A CHANCE. Σε τέσσερεις γλώσσες προς το παρόν ( Aγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ολλανδικά ) και προγραμματισμό εμφάνισεις σε μεγάλες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο (New York Times, Financial Times, Wall Street Journal, Le Figaro, κ.α΄.), με δικτυακό τόπο ( εδώ ) και υποστηρικτές τις εταιρίες AEGEAN AIRLINES, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, CHRYSAFIDIS, COCA COLA, COSMOTE, COSTA NAVARINO, DAMMA, ELLACTOR, ELVAL, EUROBANK, FOURLIS, GRIGORIS, HELLENIC PETROLEUM, YOTIS, J&P, OTE, PIRAEUS BANK, S&B, TITAN και IFANTIS, η προσπάθεια αυτή δίνει δείγμα γραφής, ειδικά αν συγκριθεί ότι ακόμη περιμένουμε επίσημες κρατικές ελληνικές ενέργειες στην δήλωση του Άγγλου υπουργού Εξωτερικών.

Να σας αποκαλύψουμε επίσης ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στο "στήσιμο" της καμπάνιας έχει παίξει πρόσωπο που είναι στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, θετικά και αρνητικά.

Επίσης να σας πούμε, προκαταλαμβάνοντας -σίγουρες - αντιδράσεις, αφού στην Ελλάδα η κριτική είναι εύκολη και η τζάμπα κριτική ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ, ότι δεν ξέρουμε αν η λαμπάνια είναι τέλεια, καλή, ή μέτρια, ξέρουμε όμως ότι είναι η ΠΡΩΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για τη χώρα, όταν όλοι οι αρμόδοοι και αναρμόδιοι, κρύβονται ή σφυράνε αδιάφορα. Αλήθεια, εκτός από το Δημόσιο, οι υπόλοιποι φορείς που είναι; Που είναι τα Επιμελητήρια, που είναι οι Σύνδεσμοι, που είναι οι Δήμοι, που είναι οι Περιφέρειες (αποκεντρωμένες γαρ...), που είναι, που είναι... Ασχολούνται προφανώς με τις δημοσιεύσεις των ισολογισμών, ή μη, με τα ψηφαλάκια, και με την...προβολή στην Αυστραλία...

Οφείλουμε λοιπόν, κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ, σε όσους δούλεψαν για όλο αυτό.

Αυτά προς το παρόν...

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, ο Ιδιότης Ελληνας αρχίζει να δείχνει τις δυνατότητές του. Μακάρι να πάρει καιτην διακυβέρνηση της πατρίδας στα χέρια του.
    Περιμένω προταγωνιστή και το ΞΕΕ.
    Δημήτρης Σκαλίδης
    Tolon Holidays hotel
    Tολό

    ΑπάντησηΔιαγραφή