Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τα λαμόγια αλωνίζουν και κάποιοι -πολλοί δυστυχώς- σφυρίζουμε αδιάφορα...

Οι διαφημιστικές, η μεγάλη αεροπορική εταιρία και η Περιφέρεια στα δυτικά...
Τι χώρα είμαστε τελικά...
Η χώρα που τα λαμόγια βασιλεύουν και οι πολλοί κοιτάμε αδιάφορα.
Η χώρα που κλείνουν διαφημιστικές, φεσώνουν τους προμηθευτές τους και εργαζόμενους, και οι ίδιοι πάνε και στήνουν μαγαζιά δίπλα, με άλλο όνομα και αχυράνθρωπους μπροστά και κάποιοι πελάτες, όπως λόγου χάρη μεγάλη αεροπορική εταιρία, ακολουθούν μην και χάσουν το ...κελεπούρι.
Και ας ψάχνουν προμηθευτές, που έχουν να πληρώσουν -γιατί αυτοί πληρώνουν δεν είναι μπαταχτσήδες- Φ.Π.Α., και φόρο εισοδήματος από τα φέσια που τους έβαλε ο Γιαννάκης, και συνεχίζει με την κορούλα του μπροστά, η L.B, η M. και άλλοι διάφοροι, με ντέτεκτιβ που μένει, για να κοινοποιήσουν εξώδικο, όχι βέβαια για να πάρουν τα λεφτά τους, στην Ελλάδα ζούμε, αλλά για να είναι εντάξει με την Εφορία.
Και η Ένωση Διαφημιστικών Εταιριών τι κάνει; Καλά. Εσείς;

Η χώρα που σε μεγάλη Περιφέρειά της στα Δυτικά, γίνονται ...σύννεφο οι απευθείας αναθέσεις ακόμη και για υπηρεσίες που αποδεδειγμένα παρέχονταν και υπάρχει προσφορά και τώρα με αριθμό πρωτοκόλλου μάλιστα, δωρεάν, με αντίτιμο πολλές χιλιάδες ευρώ. Περιφέρεια που αποφάσισε φέτος να κάνει προβολή στην (σ.σ. ναι κρατηθείτε) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!! Εισαγγελέας υπάρχει; Στοιχεία υπάρχουν, όπως π.χ. οι αριθμοί πρωτοκόλλου.
Η χώρα που συνδικαλιστικός επιχειρηματικός φορέας, του οποίου ο πρόεδρος θέλει να γίνει βουλευτής και εμφανίζεται στα κανάλια να φωνασκεί για το διεφθαρμένο κράτος και βγάζει διαγωνισμό επικοινωνίας, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, στη σημερινή συγκυρία, για τον οποίο η αγορά βοά για το που θα καταλήξει και μάλλον δεν θα κατέβει άλλη εταιρία, παρά μόνο μία συγκεκριμένη, ίσως και κανένας "λαγός".

Και ύστερα συζητάμε για μνημόνια και άλλες ...γραφικότητες.
Δεν θέλουμενα αλλάξουμε!!! Ή μάλλον ποιο σωστά, θέλουμε να αλλάξουν οι ...άλλοι.
Τελεία και παύλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου