Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ)


Μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία έρχεται, αυτή τη φορά, από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος «παγώνει» για το 2010 όλες τις αεροναυτιλιακές χρεώσεις (προσγείωσης, στάθμευσης, ασφάλειας, αεροσταθμού και επίγειας εξυπηρέτησης), σε μία προσπάθεια στήριξης των αεροπορικών εταιριών εν μέσω της κρίσης, που επηρέασε σοβαρά την αεροπορική κίνηση παγκοσμίως.
Η απόφαση της διοίκησης του ΔΑΑ να κρατήσει αμετάβλητες τις χρεώσεις το 2010 (ανάλογες πρωτοβουλίες είχε αναλάβει η εταιρία αεροδρομίου και στο παρελθόν σε δύσκολες περιόδους για τον κλάδο) και μάλιστα χωρίς πληθωριστική αναπροσαρμογή, αντανακλά για μία ακόμη φορά την υλοποίηση της διαρκούς δέσμευσης του αεροδρομίου απέναντι στις αεροπορικές εταιρίες για την υποστήριξη των αναπτυξιακών σχεδίων τους.
Επιπλέον, το Πρόγραμμα Κινήτρων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για το 2010 περιλαμβάνει μέτρα, με τα οποία το αεροδρόμιο ανταποκρίνεται στην ανάγκη των εταιριών για εκπτώσεις, που θα οδηγήσουν σε σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών τους. Το πρόγραμμα, από το οποίο αναμένεται ότι θα επωφεληθεί η πλειονότητα των αεροπορικών εταιριών, επικεντρώνεται, όπως πάντα, σε νέα δρομολόγια και πρόσθετες συχνότητες. Επίσης, το αεροδρόμιο θα εξακολουθήσει το 2010 να στηρίζει και να συγχρηματοδοτεί αναπτυξιακά πακέτα μάρκετινγκ για τις αεροπορικές εταιρίες.
Μπράβο στο ΔΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου