Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

“Η Αθήνα Επιχειρεί” – 50 δράσεις από 35 φορείς προωθούν την επιχειρηματικότητα στο δήμο Αθηναίων


Από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου, ο δήμος Αθηναίων υποστηρίζει περισσότερες από 50 δράσεις και πρωτοβουλίες που προωθούν το στρατηγικό στόχο για την ενισχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην πόλη. 
Η δράση “Η Αθήνα Επιχειρεί” διοργανώνεται από το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων, το «Επιχειρώ Κοινωνικά» και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), με τη συνεργασία 35 φορέων - θερμοκοιτίδες, επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά ιδρύματα - καθώς και πρωτοβουλιών που προάγουν την επιχειρηματικότητα στην πόλη. 
Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλητές τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη και τον CEO του Startup Lisboa κ. Joao Vasconcelos και τον κ. Άρη Δρόση, Επικεφαλής Τεχνολογικού Κέντρου Αθήνας της Nokia Networks Hellas.
Με τη δράση “Η Αθήνα Επιχειρεί” ο δήμος Αθηναίων επιδιώκει να υποστηρίξει όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται σχετικά με την επιχειρηματικότητα στην πόλη της Αθήνας. 
Παράλληλα, δείχνει και την πρόθεσή για τη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2015 -2020. “Η Αθήνα Επιχειρεί” μαθαίνει – συνεργάζεται – αλλάζει. 
Υποστηρικτές του “Η Αθήνα Επιχειρεί” είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9.84, ο ραδιοφωνικός σταθμός EnLefko, το Europe Direct Δήμου Αθηναίων, το Αθηνόραμα και το athinorama.gr, το capital.gr, το epixeiro.gr, τo emea.gr, το startupper.gr και το Ρομάντσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου