Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τριήμερη η διοργάνωση της World Travel Market από το 2016


Μετά από ενδελεχή έρευνα μεταξύ των εκθετών και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα σχόλια και τις απόψεις των επισκεπτών της, οι διοργανωτές της World Travel Market αποφάσισαν, η έκθεση, από το 2016 κι έπειτα να λειτουργεί τρεις ημέρες, από τέσσερις που λειτουργεί σήμερα...
Η WTM το 2016 θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 7 έως την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, με τις ώρες λειτουργίας να εκτείνονται από τις 10π.μ. έως τις 19:00 και για τις τρεις ημέρες, παρέχοντας σε εκθέτες και επισκέπτες επιπλέον χρόνο για συναντήσεις, συζητήσεις και επιχειρηματικές συμφωνίες, μειώνοντας παράλληλα τις πρόσθετες δαπάνες των συμμετεχόντων.
Η μετάβαση από την τετραήμερη έκθεση σε έκθεση τριών ημερών θα επιτρέψει στους εκθέτες να μεγιστοποιήσουν πλήρως τον χρόνο τους κατά την παραμονή τους στο Λονδίνο, κάνοντας συναντήσεις με περισσότερους buyers κατά τη διάρκεια μικρότερου χρονικού διαστήματος.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, η WTM του Λονδίνου, εμφανίζει αυξητικά μεγέθη, με τον αριθμό των εμπορικών επισκεπτών της να έχουν αυξηθεί σημαντικά κατά 20% σε 32.528, και τον αριθμό των αγοραστών από το WTM Buyers’ Club, κατά τις τρεις τελευταίες εκθέσεις, να έχουν αυξηθεί κατά 16% σε 9.124.
Ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων στη WTM του Λονδίνου το 2014 έφθασε στο επίπεδο ρεκόρ των 51.500 επαγγελματιών του τουρισμού, με την έκθεση να δημιουργεί επιχειρηματικές συμφωνίες της τάξης των 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα 1.100.000 συναντήσεων μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου