Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοπρασία για την μίσθωση του Mira Mare στην Ύδρα


- Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δημοπρασία για την μακροχρόνια μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου 50 κλινών Mira Mare στη θέση Μανδράκι προκήρυξε ο Δήμος Ύδρας με στόχο την προσέλκυση επενδυτών που αφού υλοποιήσουν επένδυση τουλάχιστον €1 εκατ. θα αξιοποιήσουν τον χώρο ως τουριστική επιχείρηση οποιασδήποτε μορφής. 
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίσθηκε σε 30 χρόνια, υπό τον όρο ότι ο μισθωτής θα αναλάβει το σύνολο της δαπάνης ανακατασκευής του ακινήτου. 
Η μίσθωση μπορεί να παραταθεί για ακόμη 10 έτη κατόπιν αιτήσεως του μισθωτή και αποδοχής της από το Δημοτικό Συμβούλιο Υδρας. 
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (ετήσιο μίσθωμα) ορίσθηκε το ποσό των €80.000.
Η δημοπρασία θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί, με την παραλαβή των φακέλων των δικαιολογητικών και της πρότασης ανάπτυξης του ακινήτου που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Υδρας και λήγει στις 12 το μεσημέρι την ίδια ημέρα. 
Το ετήσιο μίσθωμα που θα προκύψει από την δημοπρασία θα ισχύει για μία διετία, αρχής γενομένης από 1/9/2016, και θα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 11 της παρούσας. Ως μηνιαίο μίσθωμα θα νοείται το 1/12 του ετήσιου μισθώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου