Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σύλληψη από την ΕΛΑΣ, τουριστικού...


..."πράκτορα" μετά από στοχευμένους ελέγχους 

- Σύλληψη διαχειριστή τουριστικού γραφείου για παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 
- Το τουριστικό γραφείο λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, ενώ δεν είχαν εκδοθεί εισιτήρια αξίας (1.470) ευρώ, για το δρομολόγιο «Αθήνα-Εύζωνοι», με μισθωμένο τουριστικό λεωφορείο και (50) επιβάτες 

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τουριστικά γραφεία, που εδρεύουν στην Αθήνα και αναλαμβάνουν τη μεταφορά επιβατών, με τουριστικά λεωφορεία στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο. 
Στο πλαίσιο των ελέγχων, διαπιστώθηκε τουριστικό γραφείο να στερείται της προβλεπόμενης άδειας λειτουργίας.
Επιπλέον, δεν είχε εκδώσει εισιτήρια συνολικής αξίας χιλίων τετρακοσίων εβδομήντα (1.470) ευρώ για το δρομολόγιο «Αθήνα-Εύζωνοι», που είχε πραγματοποιήσει βραδινές ώρες της 11-09-2015, με μισθωμένο τουριστικό λεωφορείο και επιβάτες πενήντα (50) άτομα, το οποίο είχε ελεγχθεί από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. 
Για τις παραβάσεις αυτές, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 49χρονος ημεδαπός, διαχειριστής της εταιρίας. 
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις παραβάσεις θα ενημερωθούν η αρμόδια Δ.Ο.Υ. και ο Ε.Ο.Τ. για την επιβολή του προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων. 
Οι έλεγχοι σε τουριστικά γραφεία και λεωφορεία θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου